פורסם 2009 ביולי 2816 שנים אני לא מבין איך שעווה מנצחת מצית אבל זה MC HAMMER ו פטיש (גם אם זה MC פטיש) שובר מצית בקשר ל קנדלג'ק
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים זה MC HAMMER ו פטיש (גם אם זה MC פטיש) שובר מצית בקשר ל קנדלג'ק איך לאזעזל מחק מנצח את קנדלג'ק, הכי הוא הכ
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר קנדלג'ק מצוייר... אפשר למחוק אותו אז אתה לא תיראה מי חטף ואנס את צ'אק נוריס. ובזאת אני עוזב את הדיון (אלא אם כן קנדלג'ק זריז יותר מצ'אק נוריס שהרגע שבר לי את הדלת ו
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים אז אתה לא תיראה מי חטף ואנס את צ'אק נוריס. ובזאת אני עוזב את הדיון (אלא אם כן קנדלג'ק זריז יותר מצ'אק נוריס שהרגע שבר לי את הדלת ו אחח אני מת על בדיחות קנדלג'אק, הן פשוט כל כ
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים על מי אתה עובד, לא היית מספיק להגיב שלא לדבר על להקליד אם הוא היה שובר לך את הדלת.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר על מי אתה עובד, לא היית מספיק להגיב שלא לדבר על להקליד אם הוא היה שובר לך את הדלת. קנדלג'ק החזיק אותו ;D בקשר לטיפקס- רק המשבר הכלכלי עומד בפני המצב בו בכל העולם לא תישאר טיפת טיפקס שלא נימצאת בתוך בן אדם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.