פורסם 2009 ביולי 2816 שנים לחברי הפורום שלום.אני מעוניין לקנות לפטופ(גם אני סטודנט). הדבר שהכי חשוב לי אחרי המחיר זה שהמחשב ינגן סרטים HD באיכות טובה.לא חשוב לי משחקים, לא משנה לי גודל מסך( אני רוצה לחבר בHDMI לLCD).מה הדרישות של החומרה לצרכים אלו?
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים בערך כל לפטופ בימינו יסתדר עם HD (אולי חוץ מנטבוקים שברובם יגמגמו אם יתנו להם 1080P). עם זאת, יציאת HDMI היא לא משהו מובן מאיליו בלפטופים, ולא מעט חסרים אפילו יציאת DVI, וכוללים VGA בלבד.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים עם זאת, יציאת HDMI היא לא משהו מובן מאיליו בלפטופים, ולא מעט חסרים אפילו יציאת DVI, וכוללים VGA בלבד.כמעט באף נייד אין DVI. זו יציאה ענקית ומסורבלת. HDMI זה אותו דבר רק קטן יותר, אז מתחילים לשים אותה יותר ויותר. כבר אין בעיה למצוא גם ניידים בסביבות ה-3-3.5K עם HDMI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.