עבור לתוכן

המלצה לספק כח בתקציב 350~ שח

Featured Replies

פורסם

יש לי מפרט כמו שלך ואני הזמנתי את הספק הזה

צ'פטיק 550 S

יש לו 25+25 אמפרים במסילות ה 12 V ולסי סוניק יש רק 17+17 ,נכון שיספיק למפרט שלך אבל בעתיד לא יכול להחזיק כרטסי יותר חזק אם תשדרג כמו 295 או 285

אני חשבתי לעתיד

http://www.skypc.co.il/pl_product~APS-550S~24~0.htm

פורסם

אכן ספק חזק ומשתלם מאד.

פורסם

אי אפשר להשוות את ה CHIEFTEC ל SEASONIC.

ה 500ET יספיק לך.

פורסם

אי אפשר להשוות את ה CHIEFTEC ל SEASONIC.

ה 500ET יספיק לך.

למה זה אסור כאן ?

שהוא יקח את הסיסוניק ואני את הצ'פטיק ונראה מה יקרה

פורסם

זה לא שאסור, מדובר ב 2 ספקים ברמות שונות. A135 אינם משתווים ל ET או ל SILVER POWER או לכל ספק אחר של SEASONIC.

פורסם

כל פעם אדון mzlbat מחליט לקנות ספק "חסכוני" אחר ומייד רץ להמליץ עליו לכולם כדי שלא ישרף רק לו.

אין מה להשוות את הסיסוניקים לצ'יפטקים. סיסוניק בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

ה A135 לא ספק רע, עשו לגירסת ה 550S בדיקת LOAD עם הספק של 560W והוא עבר. אבל כמו רוב הספקים הזולים של CHIEFTEC המסילות שלו לא יציבות כל כך. כמו כן למרות שהנתונים על הקבלים שלו מרשימים אין שום ציון של חברה וניסיונות לבדיקת מידע באינטרנט לא העלו שום דבר. לכן לא ניתן להמליץ על הספק (הספק מיוצר על ידי sirtec, הם לא רעים אבל פחות מומלצים בהשוואה ל SS ו CWT).

פורסם

ה A135 לא ספק רע, עשו לגירסת ה 550S בדיקת LOAD עם הספק של 560W והוא עבר. אבל כמו רוב הספקים הזולים של CHIEFTEC המסילות שלו לא יציבות כל כך. כמו כן למרות שהנתונים על הקבלים שלו מרשימים אין שום ציון של חברה וניסיונות לבדיקת מידע באינטרנט לא העלו שום דבר. לכן לא ניתן להמליץ על הספק (הספק מיוצר על ידי sirtec, הם לא רעים אבל פחות מומלצים בהשוואה ל SS ו CWT).

מה לעשות כנראה בכל זאת אני יקח אותו

בטח ובטח שאצלי לא יגיע לLOAD 550 אפילו לא ל 350 אז אין לי מה לדאוג

מחר אני יתקשר לSKYPC ויקח את הראשון שיהיה אצלהם

או הציפטיק 550 S 135 או את ההיק 550 TE 2RX

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים