עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ל HD4850 של אלבטרון (נקנה אתמול)

Featured Replies

פורסם

Gainward לא הכניסו את סדרת GLH לאתר שלהם אז אין לחנויות מאיפה להביא את הנתונים, יכול להיות שבגלל זה הנתונים של SKY לא נכונים. צריך לבדוק את זה, אל תמהר לפסול.

הם לא יכלו לבדוק את הכרטיס :|?

יש דרך אולי לברר את זה כרגע? היום בלילה? כי מחר אני קונה ת'מחשב אז זה דיי קריטי לי :x

עריכה:

אני מחר יצלצל בבוקר לSKYPC וישאל אותם... אני יעדכן פה במידה ויש ביקוש לעידכונים :)

• תגובות 46
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש עידכון?

פורסם
  • מחבר

טוב יש עדכון ממני בכל אופן, הזמנתי את ה250 בTMSFOX כי לא היה להם אותו במלאי.

מחר הוא אמור להגיע.

פורסם

היי

של איזה חברה ה250?

רוני

פורסם

קניתי לא מזמן 4870 של gainward והוא יחסית שקט לזה שיש לו שני מאוררים

אבל הוא די שקט וסביר להניח שה850 שלהם אפילו יותר שקט שווה בדיקה.

פורסם

אני בעלים (מאוד מרוצה :P ) של 4850 MSI ,הנה ,זה :

http://redrocket.blogdetik.com/files/2009/02/five_pictures4_687a39a30656b0db99b13b51be96ad5e.jpg

שקט ברמות, OCER מעולה, טמפרוטורות ממש נמוכות ,משהו כמו 45 מעלות באממץ של קרייסיס + OC לא קל (ניתן לראות במפרט בצד), לגבי ה250 ,לחבר טוב שלי יש כזה, ה4850 פשוט יותר טוב, חבל על הזמן, חוץ מGTA שהם עומדים אותו הדבר עקפתי אותו בכל משחק במשהו כמו ה5FPS שזה מאוד משמעותי כשמדובר בממוצע של 35-40 FPS + פילטרים, חבל שהלכת על 250 ,זו השורה התחתונה, יכולת לרכוש 4850 שיניב ביצועים עדיפים משמעותית ביחס לזה שהם באותו המחיר.

פורסם

היי LL@SS

הכונה לכרטיס כזה ?

305061990.jpg

גם איך הגעתה לרמה כל כך גבוהה בGPU ?מעל 700 GHZ בליבה?

רוני

פורסם

אני בעלים (מאוד מרוצה :P ) של 4850 MSI ,הנה ,זה :

http://redrocket.blogdetik.com/files/2009/02/five_pictures4_687a39a30656b0db99b13b51be96ad5e.jpg

שקט ברמות, OCER מעולה, טמפרוטורות ממש נמוכות ,משהו כמו 45 מעלות באממץ של קרייסיס + OC לא קל (ניתן לראות במפרט בצד), לגבי ה250 ,לחבר טוב שלי יש כזה, ה4850 פשוט יותר טוב, חבל על הזמן, חוץ מGTA שהם עומדים אותו הדבר עקפתי אותו בכל משחק במשהו כמו ה5FPS שזה מאוד משמעותי כשמדובר בממוצע של 35-40 FPS + פילטרים, חבל שהלכת על 250 ,זו השורה התחתונה, יכולת לרכוש 4850 שיניב ביצועים עדיפים משמעותית ביחס לזה שהם באותו המחיר.

מאיפה הבאת את הכרטיס וכמה הוא עלה? MSI חברה מעולה, אבל לא ראיתי אותם בארץ מאז שקניתי את הRadeon 9800 Pro לפני 4-5 שנים.

פורסם

היי

קניתי באיבורי מחשבים , דגם שבא עם אובר קלוקינג מהחברה.

רוני

פורסם

היי

הכרטיס בהרבה יותר טוב, יש לו קירור פנומנלי , וגם רכיביי הלוח , עמידים יותר.

רוני

פורסם

הוא שווה את זה כמה הוא אולה ? ש"ח

פורסם

היי

אני כבר לא יודע היום, תתקשר אליהם , המחירים ירדו.

רו ני

פורסם

מאיפה הבאת את הכרטיס וכמה הוא עלה? MSI חברה מעולה, אבל לא ראיתי אותם בארץ מאז שקניתי את הRadeon 9800 Pro לפני 4-5 שנים.

אחי הביא לי איתו את הMSI מארה"ב,, היתה סידרה מאוד מצומצמת של הכרטיס הנ"ל, הוא פשוט מדהים, מביא ביצועים מאוד דומים ל4870 ,ממש דומים אבל.

פורסם

היי LL@SS

הכוונה לשלי ? כמו שצירפתי תמונה.

רוני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים