פורסם 2009 ביולי 2816 שנים אתה יכול להגדיל את הפונט כמה שאתה רוצה ועדיין אני אומר את דעתי בכל נושא, בכל מקום ובכל זמן.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים כמו שנאמר אנחנו נגיב בזמן הנכון ובתרד הנכון ;D עכשיו מה אתה מתלבט ? רד לכאמל לא תתאכז כל חיפאי יודע איפה זה אתה לא צריך הכוונה מאיתנו .
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר אתה יכול להגדיל את הפונט כמה שאתה רוצה ועדיין אני אומר את דעתי בכל נושא, בכל מקום ובכל זמן. חחח רק חבל שאני לא אקרא אותה סבבה udii צודק, אפשר לנעול חברים תודה.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים קצת טיפשי לומר זאת לאחר שהגבת פעמיים על מה שאמרתי.אתה גם מוזמן לחשוב שיש סיכוי שתגיד את המילה האחרונה בנושא. עדיף שתלך לעשן משהו, ככה אולי תוכל להחליף את כל אוצר המילים שלך ב"חחח" בצירוף סמיילים.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים קצת טיפשי לומר זאת לאחר שהגבת פעמיים על מה שאמרתי. אתה גם מוזמן לחשוב שיש סיכוי שתגיד את המילה האחרונה בנושא. עדיף שתלך לעשן משהו, ככה אולי תוכל להחליף את כל אוצר המילים שלך ב"חחח" בצירוף סמיילים. קטילה כזאת לא שמעתי מימיי, אני מצדיע לך - אסף גולן!
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר קצת טיפשי לומר זאת לאחר שהגבת פעמיים על מה שאמרתי.אתה גם מוזמן לחשוב שיש סיכוי שתגיד את המילה האחרונה בנושא. עדיף שתלך לעשן משהו, ככה אולי תוכל להחליף את כל אוצר המילים שלך ב"חחח" בצירוף סמיילים.אני דיברתי על הדעה שלך בנושא ה"דתי" , אל תנסה להתחכם...מנהלים אני עדיין לא מבין למה אתם לא נועלים את הנושא?
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר עשית זאת פעם שלישית ואני מתחכם.אז הנה פעם רביעית...עושה לך את זה? :-*
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר טיפשות אנושית בהחלט עושה לי את זה. זה תמיד מבדר להתנצח עם מועטי הבינה.פעם חמישית,ושנמשיך?אתה לא עושה עליי רושם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.