פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר כתוב ספר .. תנסה להזכר בחלומות .. תעשה כושר .. את 1 ו 2 אני עושה בו"ז גם את 3 אני עושה
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים בתקופות של שעמום כרוני אני מניח אחר כבוד את המקלדת יוצא מהבית ומטייל קצת בחוץ .....מומלץ
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר שמע, בת'רד המרכזי ניסיתי... אבל כל פעם שהתחלתי לקרוא התפוצץ לי נים בעין ואיבדתי הכרה, לא בא לי שוב להתעורר על הרצפה מחובק עם בובת ג'ירפה.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים תכנס לחנות של KSP בראשון ותחכה בתור ותספור כמה שעות לוקח עד שהחמור שרוצה לקנות מחשב קומפלט מאמין למה שהמוכר דוחף לו
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני כבר לא יכול לטייל בקיץ בגלל סיבות רפואיותהחלמה מהירה.אפשר לשלוח לך עוגה עם רקדנית ארוטית ? זה כבר יעביר לך את הזמן.תרקום תוכנית זדונית להשתלט על העולם.שכח את עצמך ב /B/תנסה להפיל את רשת האינטרנטעוד רעיונות ? יש לי גזיליון.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים תיכנס ל /b/ ותנסה לגרום לכל השונאים שלנו שם להיכנס לFXP ולהציף שם את הפורומים בשטויות ואז תפרסם בFXP את /b/ ותגיד לילדים שם להציף את /b/ ותיצור מלחמת אינטרנטאני בטוח שלא יהיה משעמם לך יותר
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים תיכנס ל /b/ ותנסה לגרום לכל השונאים שלנו שם להיכנס לFXP ולהציף שם את הפורומים בשטויות ואז תפרסם בFXP את /b/ ותגיד לילדים שם להציף את /b/ ותיצור מלחמת אינטרנטאני בטוח שלא יהיה משעמם לך יותרהחלמה מהירה.אפשר לשלוח לך עוגה עם רקדנית ארוטית ? זה כבר יעביר לך את הזמן.תרקום תוכנית זדונית להשתלט על העולם.שכח את עצמך ב /B/תנסה להפיל את רשת האינטרנטעוד רעיונות ? יש לי גזיליון."אוווי אני כל כךךךך מגניבבב עכשיו אני שייך לכת סודית שנקראת \B\ בואו נספר לכל העולם עד כמה אני מכיר את \B\ ועד כמה \B\ זה מקום טוב בוא נקרא לכל החברים שלי ונספר להם בוא נפרסם את זה בכל פוסט בכל דיון כדי להעלות את רמת המגניבות וה-EPEEN שלי שיאו אני כזה מגניב אני \B\ B B B !!! ובואו לכל מי ששואל מה זה \B\ נספר לו מה זה B כדי שיהיו עוד ניופאגים מפגרים כמוני ונוכל להתרבות!!~!@!#"
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים xeydo אולי תשגע אנשים בFXP במקום לחפש פה הודעות שמכילות /b/?אני לא מחפש הודעות, פשוט לכל דיון שאני נכנס אני רואה אותך מדבר על /b/.לא נמאס? נו בסדר, היום נכנסת לשם בפעם הראשונה והתלהבת, כמה אפשר? מה אתה ילד?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מי מתלהב? סך הכל נתתי לו הצעה לחיסול השעמוםמצד שני, אתה די מתייחס לכל הקטע, מה יש לך עם /b/? אני לא רואה מישהו אחר מגיב לי על כל הודעה עם /b/?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מי מתלהב? סך הכל נתתי לו הצעה לחיסול השעמוםמצד שני, אתה די מתייחס לכל הקטע, מה יש לך עם /b/? אני לא רואה מישהו אחר מגיב לי על כל הודעה עם /b/?הקטע שכל הודעה שלך אתה מזכיר את זה, ומילא אם היית אומר את זה פעם פעמיים, אבל חלאס.ממש לא בא לי לראות ילדים בני 12 שהיגרו לפה מ-FXP ב-/b/.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר החלמה מהירה. אפשר לשלוח לך עוגה עם רקדנית ארוטית ? זה כבר יעביר לך את הזמן. תרקום תוכנית זדונית להשתלט על העולם. שכח את עצמך ב /B/ תנסה להפיל את רשת האינטרנט עוד רעיונות ? יש לי גזיליון. אני זורם על ההצעה הראשונה... שלח ד"א... מה זה /b/?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.