עבור לתוכן

בעיה בהתקנת תוכנה/דרייבר ועוד

Featured Replies

פורסם

בקצרה: יום אחד הווינדוס פשוט הפסיק לעלות- הוא היה מראה את הלוגו בהפעלה וזהו, לא זז לשום מקום. גם safe mode לא עזר. לא יודע מה הסיבה לכך, המחשב לא שלי. התקנתי מחדש ועכשיו אני מתקשה להתקין כמה דברים.

באחד הדרייברים שניסיתי להתקין הוא כתב לי את ההודעת שגיאה שבתמונה ("המשך למראת זאת/עצור את ההתקנה") והוא רשם לי את זה גם בהתקנה של החלק האלחוטי של הראוטר.

מישהו יודע מה הסיבה?

זה קשור אולי לבעיה שיש בdevice manager?

מה זה RAID controller?

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חברה אני עדיין עם אותה בעיה. מחקתי שוב, התקנתי שוב, ואני עדיין תקוע עם הRAID הזה.

אני ממש אובד עצות, אשמח לנסות כל אפשרות.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לך בקר RAID על הלוח אם.

מה הבעיה בעצם?

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה זה בקר RAID. איך בודקים?

הבעיה שאני לא מצליח להתקין את הראוטר האלחוטי (רק את החלק הקטן שחברים לUSB, לא ראוטר עצמו) במחשב.

מכיוון שהRAID הזה הוא הדבר היחיד שעושה לי בעיות בהתקנת החומרה אני משאר שהוא קשור איכשהו לבעיה הפתאומית.

מה זה הRAID הזה בכלל?

פורסם

RAID:

בדיקה פשוטה לשאלה "האם יש לי RAID"- כתוב כאן את שם לוח האם שלך.

בכל מקרה, בקר RAID מעניין אותך רק אם יש לך יותר מכונן קשיח אחד, ואתה מעוניין ברמת ביצועים יורת טובה על חשבון בטיחות השימוש, עיין בפורום "אמצעי איחסון להרחבה.

אם אין לך בקר RAID- אז הדרייבר הזה לא מעניין אותך.

בכל מקרה, הרעיון עם חלון האזהרה הוא שתוכנת ההתקנה לא אושרה ע"י Microsoft, ולכן היא עלולה להיות "לא בטוחה".

במקרים כמו מדפסת וכונן אופטי אני הייתי מאשר, אני לא יודע אם כדאי לך לאשר גם עם התקן כמו כונן קשיח...

פורסם

אין כל קשר בין מתאם אלחוטי לבקר RAID גם במידה אם אתה צריך אותו או לא.

את הדרייבר למתאם האלחוטי התקנת קודם כל?

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להתקין את הדרייבר למתאם, הוא רושם לי את אותה הבעיה "לא בטוחה".

פורסם

אין פה שום בעיה. מדובר רק על מקרים בהם דרייברים לא עברו חתימה דיגיטלית של מייקרוסופט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים