עבור לתוכן

מחפש מארז MIDI TOWER בתקציב של 300-400¤ ללא ספק כוח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מארז מידי טאוור , ללא ספק כוח..

ללא חלון צדדי או מודינג כלשהו.. משהו פשוט ונוח, שיהיה קריר, המאווררים שיהיו בפנים איתו לא יהיו רועשים

רצוי צבע שחור..

ל4 הארדיסקים ומעלה(שיהיה אפשר להוסיף עוד אחד/שתיים או לדחוף בכוננים של הCD)

ובעיקרון המחשב שהולך להיות שם זה משהו כמו לוח אם ASUS PQ5C, מעבד Q9550, כרטיס מסך GT9800, צורב אחד, וקירור של ביגטייפון למעבד..(אז שלא יהיה צפוף מדיי במארז)

בתקציב של 300 עד 400 שקל גג בSKYPC בלבד.. (שם המחשב הולך להירכש וגם הרכבתו)

שתיהיה לו אפשרות להכניס קירור בהתאם בחזית של המארז כי הולכים להיות הרבה כוננים קשיחים ולא סתם שיתחממו.

ראיתי כל מיני מארזים אבל לא ממש אהבתי.

תודה

פורסם

שווה לך להסתכל על הCM 690. מרווח מאורר היטב, אופציה לעד 6 מאוררים שקטים או לא תלוי מה שמים.

פורסם
  • מחבר

מוזר, נראה כאילו אין אפשרות לאיוורור באיזור ההארדיסקים. יש שם מאוורר אחד של 120 מ"מ?

ובכלל, המיקום של המאווררים במארז נראה קצת שונה ממה שאני מכיר :screwy:

מה זה למשל המאוורר 120 מ"מ בתחתית של המארז ליד הספק כוח? בשביל מה הוא? לדחוף או להוציא אוויר?

למה מועיל מאוורר 80 מ"מ מהצד השני של המארז ליד איזור הלוח אם?

ה3 מאווררים שבאים עם המארז, שקטים?

וההייתי רוצה לדעת גם איזה מאווררים באים כבר עם המארז, כלומר באיזה מיקום, ככה שאדע איזה מאווררי 80/120 מ"מ אביא עוד לפי המלצתך

באתר של היצרן זה לא הכי הובן לי, ראיתי שתי מאווררי 80 מ"מ בברזל שסוגר את המארז, אחד של 120 מ"מ בתחתית של המארז בין הספק כוח, ואחד רגיל של 120 מ"מ שמוציא אוייר מאחורה

איפה עוד שתיים נעלמו? אולי למעלה במארז של 120 מ"מ שמוציאים חום?

בקיצור אני לא יודע אם המארז הזה הכי מתאים לי

פורסם

לפי סקאי פיסי , לא בהכרח שווה לקחת את ה CM690 , (הוא מגיע עם מאוורר מקדימה , אחד מאחורה , ואחד מלמטה , זה שמלמעטה מכניס אוויר , המאוורר 80 מיותר , ממולץ להוסיף קודם כל מאווררים על דלת הצד שיכניסו אוויר לכיוון המעבד / כרטיס מסך , ובסוף עוד 2 מאווררים על הגג שיוציאו אוויר, המאווררים שמגיעים עם המארז שקטים).

אפשר לקחת ANTEC 300 שעולה שם 300 ש"ח ובהפרש להוסיף עוד מאווררים (האופציה הכי זולה).

או לקחת NZXT TEMPEST ב 475 שכבר מגיע עם 6 מאווררים מובנים , עד כמה שאני יודע , לא רועשים במיוחד , ואז אתה לא צריך לקנות מאווררים נוספים.

פורסם

nzxt tempest לא מגיע עם 6 מאווררים?

פורסם

צודק , התבלבלתי כנראה עם האנטק (תוקן) :xyxthumbs:

פורסם

הטמפסט בכלל מחוץ לתקציב כאן, ואומנם יש בו הרבה מאווררים אבל אין להם דחיפת אויר גבוהה.

הייתי ממליץ לקחת אנטק 300 למרות שהוא קטן יותר, אך מגיע עם 2 מאווררים חזקים כשהם במצב HIGH (+פילטר) ובהפרש אפשר להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ TRICOOL מקדימה, או מאוורר/שני מאווררים SLEAP STREAM 1200RPM.

פורסם
  • מחבר

לפי סקאי פיסי , לא בהכרח שווה לקחת את ה CM690 , (הוא מגיע עם מאוורר מקדימה , אחד מאחורה , ואחד מלמטה , זה שמלמעטה מכניס אוויר , המאוורר 80 מיותר , ממולץ להוסיף קודם כל מאווררים על דלת הצד שיכניסו אוויר לכיוון המעבד / כרטיס מסך , ובסוף עוד 2 מאווררים על הגג שיוציאו אוויר, המאווררים שמגיעים עם המארז שקטים).

אפשר לקחת ANTEC 300 שעולה שם 300 ש"ח ובהפרש להוסיף עוד מאווררים (האופציה הכי זולה).

או לקחת NZXT TEMPEST ב 475 שכבר מגיע עם 6 מאווררים מובנים , עד כמה שאני יודע , לא רועשים במיוחד , ואז אתה לא צריך לקנות מאווררים נוספים.

הANTEC 300 נראה כמו אופציה מעולה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

לפי מה שהבנתי הוא מגיע עם מאוורר 120 מ"מ אחורי, ו140 מ"מ למעלה

עכשיו חשוב לי מאוד שיהיו 2 מאווררי 120 בחזית של המארז מול ההארדיסקים, אפשר המלצה למאווררים שקטים ואיכותיים? (ללא לדים וכל השטויות של המתגים יותר חזק או יותר חלש אפילו)

וכתוב שיש עוד מאוורר(אופציה), "1 side fan to cool graphic cards" אבל לא הבנתי איפה הוא נמצא.

הסתכלתי כאן בסרטון http://tinyurl.com/n79cb7

ולא ראיתי מה הכוונה מאוורר צדדי. על מה? החלון השקוף הצדדי? ואיך בידיוק אני תופס אותו?

תודה.

פורסם

אין חלון שקוף באנטק , יש מקום להתקנת מאוורר על דלת הצד.

תכניס למארז שניים/שלושה כאלו וזה יתן לך זרימת אוויר מצויינת ברעש נמוך

http://www.skypc.co.il/pl_product~SY1225SL12M~18~0.htm

פורסם

אין צורך בשלושה, זה יגרום כנראה למערבולות אויר.

אפשר להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ TRICOOL מקדימה, או מאוורר/שני מאווררים SLEAP STREAM 1200RPM.
פורסם
  • מחבר

הכוונה הייתה ל2 מאווררי 120 מ"מ בחזית של המארז מול ההארדיסקים, שם זה הכי חשוב לי

אוקי, אלך על על השתיים של SLEAP

אני אוותר על 80 מ"מ על דלת הצד

ד"א בסרטון שהבאתי, רואים חלון שקוף, כנראה זה דגם אחר

פורסם

לא התבלבלת, זה המארז. הם פשוט התקינו בשביל לקוח את החלון

פורסם

אחלה בחירה עשית , מארז מצויין .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים