עבור לתוכן

מיואש בנוגע לקנייה - תקציב 4-4.5 + שאלה.

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום. כבר כמה זמן שלא התחברתי.

אני מעוניין בנייד חדש, הבעיה היא.. שאני באמת מיואש כבר משוק זה, כולם בסה''כ אותו הדבר, ותמיד זה פיקסל שרוף, מתחמם, נתקע.. ובקיצור.. נראה שעדיין לא למדו לייצר ניידים :bash:

אז עכשיו הגעתי למצב שאני באמת צריך נייד חדש, אין צורך למשחקים, שימוש משרדי.

חשבתי בהתחלה על סדרת XPS של DELL, שהבנתי שנהדרת (מה שחשוב לי בעיקר זו איכות הבניה, ומחשב שיחזיק לטווח הרחוק) אך אני רואה שבארץ המותג הזה לא ממש חזק, והגרסאות שקיימות הן עם NVIDIA G8 המלווים במחלת הכ.מסך.

החברות שכרגע אני מכוון עליהן הן ASUS או DELL. מה שבטוח לא LENOVO, LG, TOSHIBA וכ'.

מכאן הפניה שלי אליכם, איזה נייד יוכל לתת לי בניה איכותית (ממה שהתנסיתי - TOSHIBA ו-DELL סדרת INS האיכויות בניה מגוחכות פשוט) ועמידות לאורך זמן?

דרישות שלי לנייד - 4GB ראם. (מצטער, לא יכול בלי 64ביט) ומעבד חזק ואיכותי. (הבנתי שסדרת P תספק את זה)

מבחינת מסך (וכאן נכנסת השאלה שלי) אני מאמין שמט או LED יתאימו לי בעיקר. והשאלה היא, לאחרונה ראיתי מחשבים עם מסך WHITE-LED. בבדיקה מזורזת גיליתי שזה לא באמת LED - מכאן השאלה מה זה?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אולי כמו שעדיין לא למדו לייצר ניידים גם לא למדו לתת תשובות בפורום ניידים. ::)

ואולי אתה סתם בא עם יותר מידי דעות קדומות וסרטים שאכלת, עד שהתייאשת לגמרי.

אצלי בכל אופן הנייד לא מתחמם ולא נתקע.

אולי זה משום שמדובר בנייד של לנובו, שפסלת על הסף. אבל, הכסף שלך - אתה יודע יותר טוב. :nixweiss:

גם אולי לא יזיק לך לעשות קצת סדר בראש. מה זה "מט או LED"? מה הקשר בין מט ל-LED?

לגבי White LED - אין לי מה לומר לך מעבר ללשלוח אותך להריץ חיפוש בגוגל (לא כי אני רע, פשוט כי אני לא יודע).

פורסם

יש סיבה מסוימת שאתה פוסל את LENOVO? כמה שידוע לי המחשבים שלהם (בעיקר סדרת THINKPAD) הם עמידים ביותר! לא מזמן ראיתי IBM (שזה מה שקראו לLENOVO בעבר) מהסדרה מלפני איזה 6 שנים או יותר, והמחשב נראה עדיין פעיל ביותר..

כמו שהבחור מעלי אמר, אתה בא קצת עם דעות קדומות (אבל מצד שני אולי יש לך סיבה, אז שתף)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים