עבור לתוכן

טיול לטוסקנה עם סבא וסבתא, כיפור וסוכות, לאן ללכת? (גיל 16)

Featured Replies

פורסם

אהלן,

סבא וסבתא הזמינו אותי לנסוע איתם לטיול באיטליה מכמה ימים לפני כיפור ועד אחרי סוכות (הקרובים), כאשר ביום כיפור עצמו נהיה בסיינה.

חשבנו על פירנצה, לוקה, פיזה ועוד כמה ערים, אבל אני צריך לבוא עם רעיונות כדי שהטיול יהיה מעניין בשבילי, אני למען האמת צריך להחליט האם אני בכלל נוסע או שומר את הכסף לטיול אחר באירופה בעתיד (סבא מוכן לזה). הטיול הזה ישלב בין השאר גם חלקים של טיול שורשים אבל רציתי לנסות לוודא שיהיה לי כמה שיותר מעניין.

אני לא חובב אומנות גדול וגם נופים של מבצרים עתיקים משעממים אותי יחסית מהר. חיפשתי קצת באינטרנט על דברים מעניינים שאפשר לעשות ולא מצאתי מי יודע מה דברים שמתאימים. בין השאר חשבתי ללכת להופעות בזמני החופשי , אבל אני מחפש תעסוקה לימים שלמים, משהו שכן אפשר לעשות עם סבא וסבתא שמן הסתם לא חובבים פארקים לילדים והם בעלי סבלנות מוגבלת.

למישהו יש ניסיון עם טיול דומה? למישהו יש הצעות לגבי מה כדאי לראות, מה אפשר לעשות בטוסקנה? סביר להניח שנשכור מכונית ולכן אם צריך לנסוע קצת בשביל משהו ממש אטרקטיבי אני מניח שזו לא תהווה בעיה.

מודה לכם מראש על התגובות,

יונתן

פורסם

אמסטרדם.

אבל חזרה לנושא המקורי, חשבת על לשוטט ספונטנית? בד"כ זה יוצא יותר טוב מתכנונים וכו', תבדוק אם סבא/סבתא יזרמו

פורסם
  • מחבר

אפשר לשוטט ספונטנית אבל צריך מקומות טובים. ההיכרות של סבא וסבתא עם איטליה רחבה מאוד ובלעדי הם היו הולכים לאיזורים שהם היו בהם פחות, לטייל סביר להניח בערים עתיקות,מוזיאונים ושאר דברים שאני לא מת עליהם.

וזהו, אמסטרדם נשמע טוב, בייחוד שהזמינו אותי אורחים שהיו פה להתארח בהולנד, אבל זה בטוח לא יהיה השנה וזה אומר שאני צריך לסרב לטיול שורשים עם סבא וסבתא. אני בדילמה.

פורסם

אז תגיד לסבתא וסבא תהנו וסע לאמסטרדם.

לא תמיד מה שמתאים לך מתאים להם ולהיפך

למה שאתה תשתעמם תיהיה במצברוח לא משהו ותקרין את זה עליהם?

פורסם

טוסקנה הינו חבל ארץ יפה שעיקר הטיול בו נסוב סביב אומנת, נופים (כנסיות, טירות וכו') וכמובן יין. רוב מקומות הלינה שם הינם בכפרים קטנים, ושם עיקר האקשן הוא הזדקנות איטית בשמש תוך כדי

אכילת פיצה ושתיית יין.

ישנן מספר אטרקציות מיוחדות כגון המוזיאון של לאונרדו דה-וינצ'י בכפר דה-וינצ'י והצ'ינקו-טרה בצפון מערב, כפרים הבנויים על צוק מעל הים, בעיקר לחובבי קו 11 (הליכה ברגל...)

כעקרון כמי שלא שותה יין, אוהב נופים, כנסיות ואומנות, טוסקנה יכולה להיות די מבאסת.

הופעות ואירועים מיוחדים אתה יכול לחפש כאן: http://www.whatsonwhen.com/sisp/index.htm

פורסם
  • מחבר

כן על הצ'ינקוה טרה דובר, כנראה שנהיה שם אם אני אחליט לנסוע, זה יום אחד. אתם בעצם אומרים שלנער בן 16 אין יותר מדי מה לחפש באיטליה? הייתה לי הרגשה דומה כשלא הצלחתי לחשוב על דברים מעניינים לעשות שם, אפילו שהייתי שם כבר שלוש פעמים בחיי ויש לי יחסית הרבה קרובי משפחה.

אני מודה לשניכם על התגובות.

בכל אופן אני אשמח לעוד הצעות.

פורסם

בערים הגדולות (פירנצה וכו') אתה יכול ללכת לראות משחקי כדורגל וכדורסל

במידה ואתה רוצה הכוונה למקומות ספציפים בטוסקנה שלח לי הודעה בפרטי)

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. מוזיאון דה וינצ'י והקווטרה טרה בהחלט נשמעים כמו רעיונות טובים. יש למישהו עוד הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים