עבור לתוכן

רשת מסוג 2WIRE מגבילה אותי במשחקים ברשת

Featured Replies

פורסם

הרשת שלי מסוג 2WIRE

ואני לא יכול לעשות כל מיני דברים באינטרנט

הראוטר לא אצלי הוא בחדר של אחותי ולי יש מין מכשיר קטן שמתחבר לUSB

פורסם

מז"א רשת 2wire?

פורסם
  • מחבר

לא משנה ככה קוראים לחברה

אם מישהו יודע אם יש איזה קובץ שמסדר את הבעיות כגון:

שליחת תמונות בצ'אט

אירוח משחקים על שרת שלי

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז ככה ... אני מניח שיש לך נתב של חברת 2WIRE שנמצא בחדר של אחותך. יש לי ניסיון עם התנב הזה, בזק מתעסקים איתו.

מפני שהמחשב שלך הוא בעתם הלקוח והמחשב של אחותך מחובר לנתב המחשב שלך הוא חלק מהרשת הפנימית של הנתב. אם אני לא טועה כתובת הנתב היא

132.16.01 תכנס אלייה בדפדפן, שם תראה אופציות רבות. אחת מהן תהיה הפיירול שלך. שם נראה לי יהיה לך ADVANCED SETTINGS ובאופציה הזו תוכל לפתוח פורטים ולהגדיר את הפיירוול החומרתי של הנתב.

אם יצא לי בקרוב לראות כזה נתב אני אוכל לתת לך פרטים ספציפים יותר. תגיד לי איך הולך לך.

אם אני מדבר על הנתב שיש לך אז זה פשוט מאוד, זה נתב שנועד לצרכן הביתי, כזה שאתה מגדיר פעם אחת ולא נוגע בו שנתיים. יש בו אופציה שנקראת DMZPLUS שמבטלת את הפיירוול החומרתי של הנתב. תוכל להשתמש באופציה זו רק על מחשב אחד מהרשת שלך אך תוכל לפתוח פורטים בכל מחשב שתרצה ברשת.

בנוסף, אנשים בפורום לא נותנים פרטים על הרשת שלהם, תצורת חיבור, אלחוטית או לא, איזה נתב ? איזה ראוטר ? חשוב שיציינו כאלו דברים על מנת שנוכל לעזור יותר אחד לשני.

עריכה:

יכול להיות שעניתי כרגע על ת'ראד שנפתח לפני שנה ... כנראה שכן ולא שמתי לב חחח אבל בכל מקרה זו אינפורמציה טובה לגולשים פה, מצטער על ההקפצה של הת'ראד הישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים