פורסם 2009 ביולי 2616 שנים היי.בזמן האחרון שאני נכנס לכל אתר, הנורטון מתחיל לקפוץ, ואומר שיש ניסיון התקפה על המחשב, והניסיון נחסם.תמונה:http://up115.siz.co.il/up2/innnugjuy4zm.pngמה אני אמור לעשות?עשיתי סריקה עם הנורטון ועם Avira ואין כלום =|
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים זה נראה (או לפחות ככה הנורטון מדווח), שמישהו מנסה לפרוץ לך למחשב.מה שיותר מעניין, הוא שהאתר שמנסה לפרוץ לך למחשב, הוא אתר של משחק ששייך ל EA...נגעת לאחרונה במשחק battlefieldheroes?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים זה בסדר..זה לא אמור להפריע לךזה סתם סריקה שכל אחד יכול להריץ לבדיקת פורטים פתוחים ודברים בנושא אבטחת הכתובות וכו' ברחבי האינטרנט .. בידיים הלא נכונות זה ,אפשר להשתמש בזה למטרות רעות..בגלל זה הנורטון מתריע..אבל אין לך מה לדאוג..זה משמש גם למטרות אחרות "טובות".אתה יכול להיות רגוע שכן הנוטרון התריע לך (כלומר חסם את זה)..פשוט תסמן שלא יתריע לך יותר על זה..ואתה מסודר , הוא ימשיך לחסום ואתה לא תוטרד על ידו.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר זה בסדר..זה לא אמור להפריע לךזה סתם סריקה שכל אחד יכול להריץ לבדיקת פורטים פתוחים ודברים בנושא אבטחת הכתובות וכו' ברחבי האינטרנט .. בידיים הלא נכונות זה ,אפשר להשתמש בזה למטרות רעות..בגלל זה הנורטון מתריע..אבל אין לך מה לדאוג..זה משמש גם למטרות אחרות "טובות".אתה יכול להיות רגוע שכן הנוטרון התריע לך (כלומר חסם את זה)..פשוט תסמן שלא יתריע לך יותר על זה..ואתה מסודר , הוא ימשיך לחסום ואתה לא תוטרד על ידו.תודה רבה!הרגעת אותי מאוד.אגב, אני כרגע בגרסת ניסיון ונשארו לי 14 ימים.שמעתי שהנורטון 2009 הזה הוא ממש טוב, וכפי שאני רואה, הוא עושה עבודה מעולה.אתה ממליץ לי לרכוש אותו?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מהנסיון המצטבר שלי ושל כמה וכמה מכרים/לקוחות שאני מתקין - NIS2009 הוא הטוב שיש - צריכת משאבים מזערית.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני לא חסיד של נורטון... פעם הייתי משתמש בו ומזכרוני הוא כבד ועם יותר מדי הצקות למשתמש בשאלות שהמשתמש הפשוט לא יודע לאכול...אני אישית משתמש בESET SMART SECURITY שהוא רגוע למדי ..עושה את שלו..ולא מציק לי במצב אוטומטי.יש כאלה שיגידו קספרסקי ..בכל אופן אם אהבת את הנורטון אין סיבה להחליף סביר להניח שהגרסה שיש לך פחות כבדה מהגרסאות שאני זוכר.ואתה אפילו יכול לקרוא כמה ביקורות ברחבי הרשת שיתנו לך עוד מידע ...כמו פה:http://www.thetechherald.com/article.php/200840/2182/Review-Norton-Internet-Security-2009?page=1או פה :http://www.geek.com/articles/chips/review-norton-internet-security-2009-not-ready-2008101/ואם זה לא מספיק ואתה רוצה השוואה למוצרים אחרים אז תריץ בגוגל:Internet Security Software Comparisonוזה יביא לך השוואות בין מגוון רחב של ערכות אבטחה מקיפות .
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני לא חסיד של נורטון... פעם הייתי משתמש בו ומזכרוני הוא כבד ועם יותר מדי הצקות למשתמש בשאלות שהמשתמש הפשוט לא יודע לאכול...אכן הזיכרון שלך נובע כנראה מגרסות 2006 ואולי 2007 [שגם אני לא סבלתי] - גרסת 2009 היא מצויינת וקלילה במיוחדוהיא קצרה שבחים במבחני ביצועים רבים - יש לזכור שמה שחזוב הוא קודם כל יעילות התוכנה - חסימת/מניעת האיומיםובכך Symantec מצטיינת...ניתן להגדיר כל חבילה גם של נורטון שלא יציק לך [זו ברירת המחדל בעת ננתקנה של הגרסה הרשמית אם לא משנים אותה].
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.