עבור לתוכן

כל אתר שאני נכנס - הנורטון קופץ.

Featured Replies

פורסם

היי.

בזמן האחרון שאני נכנס לכל אתר, הנורטון מתחיל לקפוץ, ואומר שיש ניסיון התקפה על המחשב, והניסיון נחסם.

תמונה:

http://up115.siz.co.il/up2/innnugjuy4zm.png

מה אני אמור לעשות?

עשיתי סריקה עם הנורטון ועם Avira ואין כלום =|

פורסם

זה נראה (או לפחות ככה הנורטון מדווח), שמישהו מנסה לפרוץ לך למחשב.

מה שיותר מעניין, הוא שהאתר שמנסה לפרוץ לך למחשב, הוא אתר של משחק ששייך ל EA...

נגעת לאחרונה במשחק battlefieldheroes?

פורסם
  • מחבר

אני תמיד משחק בו =|

פורסם

זה בסדר..זה לא אמור להפריע לך

זה סתם סריקה שכל אחד יכול להריץ לבדיקת פורטים פתוחים ודברים בנושא אבטחת הכתובות וכו' ברחבי האינטרנט ..

בידיים הלא נכונות זה ,אפשר להשתמש בזה למטרות רעות..בגלל זה הנורטון מתריע..אבל אין לך מה לדאוג..זה משמש גם למטרות אחרות "טובות".

אתה יכול להיות רגוע שכן הנוטרון התריע לך (כלומר חסם את זה)..פשוט תסמן שלא יתריע לך יותר על זה..ואתה מסודר , הוא ימשיך לחסום ואתה לא תוטרד על ידו.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר..זה לא אמור להפריע לך

זה סתם סריקה שכל אחד יכול להריץ לבדיקת פורטים פתוחים ודברים בנושא אבטחת הכתובות וכו' ברחבי האינטרנט ..

בידיים הלא נכונות זה ,אפשר להשתמש בזה למטרות רעות..בגלל זה הנורטון מתריע..אבל אין לך מה לדאוג..זה משמש גם למטרות אחרות "טובות".

אתה יכול להיות רגוע שכן הנוטרון התריע לך (כלומר חסם את זה)..פשוט תסמן שלא יתריע לך יותר על זה..ואתה מסודר , הוא ימשיך לחסום ואתה לא תוטרד על ידו.

תודה רבה!

הרגעת אותי מאוד.

אגב, אני כרגע בגרסת ניסיון ונשארו לי 14 ימים.

שמעתי שהנורטון 2009 הזה הוא ממש טוב, וכפי שאני רואה, הוא עושה עבודה מעולה.

אתה ממליץ לי לרכוש אותו?

פורסם

מהנסיון המצטבר שלי ושל כמה וכמה מכרים/לקוחות שאני מתקין - NIS2009 הוא הטוב שיש - צריכת משאבים מזערית.

פורסם

אני לא חסיד של נורטון... פעם הייתי משתמש בו ומזכרוני הוא כבד ועם יותר מדי הצקות למשתמש בשאלות שהמשתמש הפשוט לא יודע לאכול...

אני אישית משתמש בESET SMART SECURITY שהוא רגוע למדי ..עושה את שלו..ולא מציק לי במצב אוטומטי.

יש כאלה שיגידו קספרסקי ..

בכל אופן אם אהבת את הנורטון אין סיבה להחליף סביר להניח שהגרסה שיש לך פחות כבדה מהגרסאות שאני זוכר.

ואתה אפילו יכול לקרוא כמה ביקורות ברחבי הרשת שיתנו לך עוד מידע ...כמו פה:

http://www.thetechherald.com/article.php/200840/2182/Review-Norton-Internet-Security-2009?page=1

או פה :

http://www.geek.com/articles/chips/review-norton-internet-security-2009-not-ready-2008101/

ואם זה לא מספיק ואתה רוצה השוואה למוצרים אחרים אז תריץ בגוגל:

Internet Security Software Comparison

וזה יביא לך השוואות בין מגוון רחב של ערכות אבטחה מקיפות .

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה!

פורסם

אני לא חסיד של נורטון... פעם הייתי משתמש בו ומזכרוני הוא כבד ועם יותר מדי הצקות למשתמש בשאלות שהמשתמש הפשוט לא יודע לאכול...

אכן הזיכרון שלך נובע כנראה מגרסות 2006 ואולי 2007 [שגם אני לא סבלתי] - גרסת 2009 היא מצויינת וקלילה במיוחד

והיא קצרה שבחים במבחני ביצועים רבים - יש לזכור שמה שחזוב הוא קודם כל יעילות התוכנה - חסימת/מניעת האיומים

ובכך Symantec מצטיינת...

ניתן להגדיר כל חבילה גם של נורטון שלא יציק לך [זו ברירת המחדל בעת ננתקנה של הגרסה הרשמית אם לא משנים אותה].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים