פורסם 2009 ביולי 2616 שנים שלוםאני חושב שאני צריך כזה למחשב ואסבירכשאני רואה סרט HD שמקודד בDTS או בכלל, אני שומע נורא נמוך יחסית לסרטים אחריםדבר שני, כשאני מגביר דרך המערכת (מחוברת לטלוויזיה/ללא מגבר), הדיבור נשמע חלש ואילו האפקטים/מוזיקה וכדו' גבוהיתכן ואניצריך מפענח בשביל זה כמו ברסיברים או שיש דרך אחרת?אני משתמש בBS PLAYER ובבקשה לא להגיד לי להשתמש בVLC, עובד אצלי בצורה מזעזעתתודה
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים איזה קודקים מותקנים לך?ניסית להשתמש ב - windows madia player ?מה הדגם של כרטיס הקול שלך? כרטיס קול מובנה? אם כן: מה הדגם של המעבד וכרטיס מסך ומה נתוני הסרט והאודיו? (אם אתה לא יוד אז תוריד את התוכנה http://fileforum.betanews.com/detail/MediaInfo-Lite/1183386892/1 ותעלה תצלום מסך)איזה מערכת הפעלה יש לך? 32bit? 64bit?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר 1. FFDS ועוד כמה, לא ממש זוכר2. כרטיס קול מובנה, נייד LG LE503. מה קשור כרטיס מסך? הוא מחובר לטלוויזיה ביציאת האוזניות4. XP 32 BIT
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים זה בדר''כ ככה , גם עם כרטיס טוב וגם עם רסיבר.. זה נובע אם אנני טועה מהעובדה שDTS וגם AC3 מיועדים בדר''כ לספר רב של רמקולים /ערוצים ..ואתה לבטח שומע את זה בסטריאו מבלי שהגדרת במפענח עצמו שאתה בסטריאומה שאתה צריך לעשות זה1. להגדיר במפענח את תצורת השמיעה שלך (מספר רמקולים ואיך הם מסודרים) 2. בפליטר/מקודד שאתה משתמש לפיענוח של הDTS וAC3 להגביר את העמודה של הVOCIES במיקסר... בהנחה שאתה משתמש ב AC3Filterאם אתה לא משתמש בAC3 FILTER אז תחפש משהו שנקרא AUDIO NORMALIZATION זה יגביר לך את האות במידה והוא חלש .
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר 1. קודם כל, אני אנסה היום בערב לעשות מה שאמרת 2. זה נשמע לי מוזר מכיוון שסרטים רגילים גם משתמשים בAC3 ושם אני שומע מצוין. הבעיה היא רק בסרטי HD. בתוך AC3 יש מפענח של DTS ושם אני אמור להגדיר את זה?תודה
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים תבדוק אם זה רק בקבצי MKV כי גם זה תופעה ידועה תרשום בגוגל MKV LOW SOUND ... וזה בגדול מאותה סיבה שאמרתי..אתה לבטח מקבל ערוץ ספציפי במקום דיחסה של כל הערוצים לסטריאו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.