עבור לתוכן

האם מנסים לרמות אותי?

Featured Replies

פורסם

המחשב הנייד שלי החליט לא להידלק. שלחתי אותו לתיקון. הבחור במעבדה אמר לי שהבעיה היא בלוח האם ושצריך להחליף אותו. (זה היה לפני שבוע).

היום התקשר אלי הבחור ואמר לי שהלוח הגיע והוא מתקין אותו. אח"כ הוא שאל אותי מה הסיסמת כניסה של ה BIOS שלי? נראה לי תמוה מאחר ועד כמה שאני יודע BIOS הוא חלק מהלוח-אם, לא? ואם הוא צריך את הסיסמא כדי להגיע אליו אזי הוא הצליח להפעיל את הלוח אם המקורי שלי ומכאן שיש מצב שהוא אמור להיות תקין לא?

פורסם

בהחלט מעלה חשד.

האם המחשב תוקן במסגרת האחריות?

פורסם

חחח באמת מצחיק! מה זה מאייבורי?

פורסם

נשמע מוזר - אולי תשאל אותו? :s05:

אולי הוא רוצה לכוון לך את הסיסמה של הBIOS בלוח החדש לאותו דבר :kopfpatsch:

פורסם

חחח באמת מצחיק! מה זה מאייבורי?

אני מציע שתקרא על "ספאם" בחוקי הפורום לפני שאתה רושם עוד תגובות כאלו על גבי הפורום.

פורסם

המחשב הנייד שלי החליט לא להידלק. שלחתי אותו לתיקון. הבחור במעבדה אמר לי שהבעיה היא בלוח האם ושצריך להחליף אותו. (זה היה לפני שבוע).

היום התקשר אלי הבחור ואמר לי שהלוח הגיע והוא מתקין אותו. אח"כ הוא שאל אותי מה הסיסמת כניסה של ה BIOS שלי? נראה לי תמוה מאחר ועד כמה שאני יודע BIOS הוא חלק מהלוח-אם, לא? ואם הוא צריך את הסיסמא כדי להגיע אליו אזי הוא הצליח להפעיל את הלוח אם המקורי שלי ומכאן שיש מצב שהוא אמור להיות תקין לא?

"חנות" שמבקשת מלקוח דבר כזה..הייתי ממהר לקחת משם את המחשב.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סתם כדי לסכם...

קיבלתי את המחשב חזרה והוא תקין. ההסבר לסיסמא היה כדלקמן:

לדגם המחשב (T43) יש הרבה תת דגמים ולכל אחד מהם יש לוח מעט שונה. היה להם במלאי לוח חדש של Thinkpad T43, אבל בהתקנתו הראשונית הוא לא התאים, הם חשבו שאם הם אולי ישנו את ה bios אז הוא יתאים לשאר הרכיבים ולכן ניסו להעביר את ה BIOS מהלוח הישן לחדש, ולכך היו זקוקים לסיסמא.

אני לא בטוח שאני קונה את הסיפור, אבל מה שחשוב הוא שהמחשב חזר תקין עם לוח אם חדש.

פורסם

בולשיט.

הסיסמה, יחד עם הגדרות הביוס לא נשמרות ע"ג השבב עצמו.

פורסם

אני לא בטוח שאני קונה את הסיפור, אבל מה שחשוב הוא שהמחשב חזר תקין עם לוח אם חדש.

תקין אולי, אבל ממש לא עם לוח חדש...

פורסם

מאיפה קנית אותו? באיזו מעבדה מדובר?

הסיפור נראה לי קצת מסריח....

פורסם
סתם כדי לסכם...

קיבלתי את המחשב חזרה והוא תקין. ההסבר לסיסמא היה כדלקמן:

לדגם המחשב (T43) יש הרבה תת דגמים ולכל אחד מהם יש לוח מעט שונה. היה להם במלאי לוח חדש של Thinkpad T43, אבל בהתקנתו הראשונית הוא לא התאים, הם חשבו שאם הם אולי ישנו את ה bios אז הוא יתאים לשאר הרכיבים ולכן ניסו להעביר את ה BIOS מהלוח הישן לחדש, ולכך היו זקוקים לסיסמא.

זה משהו שאפשר לברר

תוריד את התוכנה הזאות:

http://www.gtopala.com/

תריץ את התוכנה>תעבור ללשונית motherboard

ושם תראה מה רשום:

manufacturer

Model

Version

אחרי שיש לך את המידע, תתקשר לתמיכה הטכנית של או שלח EMAIL ל - lenovo עם ציון החשבונית , ותרשום את מודל המדויק של המחשב (בכל מקרה),

ותבקש מידע על לוח אם

manufacturer

Model

Version

ותשווה אותו למה שהתוכנה רשמה

אם אכן מדובר בלוח אם אחר ששיך לתת גירסה אחרת, ה - MODEL או ה - version יהיו שונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים