פורסם 2009 ביולי 2616 שנים המחשב הנייד שלי החליט לא להידלק. שלחתי אותו לתיקון. הבחור במעבדה אמר לי שהבעיה היא בלוח האם ושצריך להחליף אותו. (זה היה לפני שבוע).היום התקשר אלי הבחור ואמר לי שהלוח הגיע והוא מתקין אותו. אח"כ הוא שאל אותי מה הסיסמת כניסה של ה BIOS שלי? נראה לי תמוה מאחר ועד כמה שאני יודע BIOS הוא חלק מהלוח-אם, לא? ואם הוא צריך את הסיסמא כדי להגיע אליו אזי הוא הצליח להפעיל את הלוח אם המקורי שלי ומכאן שיש מצב שהוא אמור להיות תקין לא?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים נשמע מוזר - אולי תשאל אותו? :s05: אולי הוא רוצה לכוון לך את הסיסמה של הBIOS בלוח החדש לאותו דבר
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים חחח באמת מצחיק! מה זה מאייבורי?אני מציע שתקרא על "ספאם" בחוקי הפורום לפני שאתה רושם עוד תגובות כאלו על גבי הפורום.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים המחשב הנייד שלי החליט לא להידלק. שלחתי אותו לתיקון. הבחור במעבדה אמר לי שהבעיה היא בלוח האם ושצריך להחליף אותו. (זה היה לפני שבוע).היום התקשר אלי הבחור ואמר לי שהלוח הגיע והוא מתקין אותו. אח"כ הוא שאל אותי מה הסיסמת כניסה של ה BIOS שלי? נראה לי תמוה מאחר ועד כמה שאני יודע BIOS הוא חלק מהלוח-אם, לא? ואם הוא צריך את הסיסמא כדי להגיע אליו אזי הוא הצליח להפעיל את הלוח אם המקורי שלי ומכאן שיש מצב שהוא אמור להיות תקין לא?"חנות" שמבקשת מלקוח דבר כזה..הייתי ממהר לקחת משם את המחשב.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים מחבר סתם כדי לסכם...קיבלתי את המחשב חזרה והוא תקין. ההסבר לסיסמא היה כדלקמן:לדגם המחשב (T43) יש הרבה תת דגמים ולכל אחד מהם יש לוח מעט שונה. היה להם במלאי לוח חדש של Thinkpad T43, אבל בהתקנתו הראשונית הוא לא התאים, הם חשבו שאם הם אולי ישנו את ה bios אז הוא יתאים לשאר הרכיבים ולכן ניסו להעביר את ה BIOS מהלוח הישן לחדש, ולכך היו זקוקים לסיסמא.אני לא בטוח שאני קונה את הסיפור, אבל מה שחשוב הוא שהמחשב חזר תקין עם לוח אם חדש.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים אני לא בטוח שאני קונה את הסיפור, אבל מה שחשוב הוא שהמחשב חזר תקין עם לוח אם חדש.תקין אולי, אבל ממש לא עם לוח חדש...
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים סתם כדי לסכם...קיבלתי את המחשב חזרה והוא תקין. ההסבר לסיסמא היה כדלקמן:לדגם המחשב (T43) יש הרבה תת דגמים ולכל אחד מהם יש לוח מעט שונה. היה להם במלאי לוח חדש של Thinkpad T43, אבל בהתקנתו הראשונית הוא לא התאים, הם חשבו שאם הם אולי ישנו את ה bios אז הוא יתאים לשאר הרכיבים ולכן ניסו להעביר את ה BIOS מהלוח הישן לחדש, ולכך היו זקוקים לסיסמא.אני לא בטוח שאני קונה את הסיפור, אבל מה שחשוב הוא שהמחשב חזר תקין עם לוח אם חדש.זה משהו שאפשר לבררתוריד את התוכנה הזאות:http://www.gtopala.com/תריץ את התוכנה>תעבור ללשונית motherboardושם תראה מה רשום:manufacturerModelVersionאחרי שיש לך את המידע, תתקשר לתמיכה הטכנית של או שלח EMAIL ל - lenovo עם ציון החשבונית , ותרשום את מודל המדויק של המחשב (בכל מקרה),ותבקש מידע על לוח אםmanufacturerModelVersionותשווה אותו למה שהתוכנה רשמהאם אכן מדובר בלוח אם אחר ששיך לתת גירסה אחרת, ה - MODEL או ה - version יהיו שונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.