עבור לתוכן

המחשב עובד בצורה איטית רצח

Featured Replies

פורסם

היום כשחזרתי הבייתה בערב ראיתי הודעה של נורטון שיש לי וירוס, כרגיל לחצתי OK והוא אמר לי שהוא לא יכול לעשות כלום עם הקובץ כי אין לו גישה אליו. לא שמתי לב לשם של הוירוס או משהו ומאז המחשב עובד ממש ממש לאט אז עשיתי את הסריקה באתר של RAV (לוקח שנתיים לעשות סריקה ולפעמים המחשב בכלל נתקע ולא מגיב) רק בהתחלה של הסריקה הוא מצא איזה 7 וירוסים! מה הקטע של הנורטון המפגר הזה? מה כדאי לי לעשות כדי להפטר מהוירוסים ואיזה תוכנת אנטיוירוס כדאי לי להתקין?

פורסם

תעשה סריקה בנורטון ותגיד על איזה קבצים הוא נדבק לך ואיזה סוגים הם

פורסם
  • מחבר

ה-USELESS נורטון לא יכול לסיים את הסריקה כי בגלל הוירוס המחשב כ"כ איטי שהוא תמיד נתקע באמצע! אני עכשיו משאיר את המחשב בלילה שיסרוק וירוסים באתר הזה של RAV ובבוקר אני ינסה למחוק הכל ידנית בתקווה שזה יעבוד או לפחות אני ישיג את כל השמות של הוירוסים

פורסם

מה אתה עייף...? תעשה פורמט... כולה חצי שעה.... לא מבין בזמן שהגיבו לך ואתה הגבת כבר היה יכול להיות לך מערכת הפעלה אחרת...

פורסם

חח רעיון יותר טוב... :)

פורסם
  • מחבר

קודם כל יכולת להגיד לי את זה באיסיקיו :)

דבר שני אני לא יכול כרגע לעשות פורמט כי יש לי כמה ג'יגות שאני צריך לעשות להם BECKUP ואין לי איפה.

דבר שלישי תקראו לי אהבל אבל יש לי תמיד מלא בעיות עם התקנת ווינדוס אקס פי/2000. זה פשוט סיוט אין לכם מושג! תמיד אומר לי שהקובץ הזה COULDNT BE COPIED CORRECTLY בלה בלה בלה ככה על כל קובץ שלישי שהוא מתקין. אני פשוט שונא להתקין את זה יש לי חלומות רעים בלילה! שלא תגידו דיסק צרוב של ווינדוס היה לי פעם דיסק מקורי (עיצוב ממש מכוער של הדיסק) של אקס פי הום אדישן וזה גם אז עשה לי את הבעיות האלה!

בקיצור לפרמט עכשיו - רעיון לא טוב

פורסם

אז תנסה למחוק את הקבצים בבוקר ואם לא תצליח זה בטח ירשום לך על הם נדבקו

כי יש כמה קבצים כמו ה system32.exe שתמיד נדבקים אליו ואז זה מעצבן!

וצריך להתעסק עם כל הרג'סטרי והשטויות האלה(קרה לי כבר.. >:()

אז תיתן פרטים מחר.

פורסם
  • מחבר

או קיי גיליתי מלא וירוסים ומחקתי את כולם עכשיו המחשב עובד בסדר. יו אין לכם מושג מה קורה נראה לי האקרים מסריחים פרצו למחשב שלי ופתחו עליו בוט למירק! אין פלא שכל הזמן אני רואה את האינטרנט שלי מעביר מידע סתם. אני ינסה להפתר מכל הקבצים של החרא הזה ואני כבר יפרמט את המחשב כשאני ישדרג

פורסם

lolololol

על 2 דברים

1 מי אתה בכלל אתה לא באיי סי קיו שלי

2 חח פתחו עליך שרת... לול

פורסם

TASK MANAGER ותבדוק מי אם בכלל מעמיס על ה - CPU.

פורסם

או קיי גיליתי מלא וירוסים ומחקתי את כולם עכשיו המחשב עובד בסדר. יו אין לכם מושג מה קורה נראה לי האקרים מסריחים פרצו למחשב שלי ופתחו עליו בוט למירק! אין פלא שכל הזמן אני רואה את האינטרנט שלי מעביר מידע סתם. אני ינסה להפתר מכל הקבצים של החרא הזה ואני כבר יפרמט את המחשב כשאני ישדרג

תוריד פיירוול כדי להימנע בעתיד מפריצות למחשב שלך... אם זה פריצה כמובן כי לא בטוח שכך. תעדכן גם את האנטי וירוס לעתים קרובות

וכדאי גם להישתמש ב ADAWARE ותוכנות דומות כדי לשמור על נקיון המחשב שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים