עבור לתוכן

נייד 13"-14", שיריץ HD - מחיר עד 5500 ש"ח אך גמיש.

Featured Replies

פורסם

אני קורא 'ותיק' בפורום, משתדל להישאר על הדופק ומרוב ביקורות, המלצות וכתבות דיי איבדתי את עצמי לדעת ברגע שאני רוצה לבחור לעצמי מחשב.

אני מחפש בעקרון מחשב סטודנטיאלי - אך שיריץ ( ומעלה HD (4500MHD.

אני יודע שלרוב ההמלצה תהיה מחשב SL אבל מה אומר לכם, לנובו, דיי משעממים אותי (למרות שכן אודה שהם איכותיים, יש לי T61 מהעבודה).

השאלה היא, האם אין בשוק מחשבים טובים דיים כדי להתחרות בחצי עסקיים של לנובו?

למשל סדרת טייםליין החדשה של ACER שנראים נהדר או HP ProBook 4310s שנראה מדהים.

(אם רק E6400 בקונפ' נחמדה היה מתאים לי לתקציב, לא הייתי צריך להתייסר P: כלכך.. )

אגב אם לא מובן פה בין השורות, אז ניידות זה הדבר השני הכי חשוב לי אחרי הרצת HD.

פורסם

כל נייד מודרני יריץ HD. השאלה היא האם אתה צריך יציאת HDMI או משהו פחות או יותר תואם (כמו ה-DisplayPort שיש ב-E6400).

אם לא, הייתי ממליץ על Vostro 1320 או Latitude E5400.

אם כן, אז באמת Lenovo SL.

פורסם
  • מחבר

אם הייתי חשדניסט הייתי עוד חושב שיש לך אחוזים מלנובו P:

וכן, יציאת HDMI או דומיה זה דבר דיי חשוב (קשר ישיר ליכולת להתמודד עם HD)

אגב, ממה שקראתי ואתה יותר ממוזמן להראות לי אחרת, 4500M לא מתמודד כראוי עם HD

ולכן מחשבי ה- SL פחות קורצים לי, אני מחפש מחשבים עם 4500MHD שמתמודד טוב יותר עם HD

(לדוגמה מחשבים ה- TL של ACER).

פורסם

אם הייתי חשדניסט הייתי עוד חושב שיש לך אחוזים מלנובו P:

למה? כי המלצתי לך על מחשבים של DELL? :lol:

זה לא סוד שאני אוהב מאוד את הניידים של לנובו (רק התבונן במפרטי המחשב שלי), ואני קונה רק אותם, אבל תהיינה סיבותיי אשר תהיינה, זה לא אומר שהם בהכרח יתאימו לכל אחד, ואני באמת לא ממליץ עליהם לכל אחד. ;)

וכן, יציאת HDMI או דומיה זה דבר דיי חשוב (קשר ישיר ליכולת להתמודד עם HD)

אין ממש קשר ישיר בין יציאת HDMI ויכול להתמודד עם HD, אבל אני חייב להסכים שאין שום טעם לקנות מחשב כדי לנגן HD 1080P, אם אין יציאה דיגיטלית להוציא את זה לטלוויזיה, בהתחשב בכך, שהרזולוציה של המסך המובנה לא תספיק ל-1080P.

אגב, ממה שקראתי ואתה יותר ממוזמן להראות לי אחרת, 4500M לא מתמודד כראוי עם HD

ולכן מחשבי ה- SL פחות קורצים לי, אני מחפש מחשבים עם 4500MHD שמתמודד טוב יותר עם HD

הדבר היחיד שאני יכול לומר לך הוא שאני מצליח לנגן 1080P ללא קרטועים במחשב נייד עם מעבד T7200 וכרטיס מסך GMA950 (שבטוח לא עוזר בכלום ב-HD). משום שאני לא חושב ש-T5870 או דומיו יהיו פחות טובים מ-T7200 במצב זה, אני סבור שגם ללא ה-4500MHD תוכל להתמודד יפה עם 1080P.

בכל מקרה, אם אתה סבור אחרת, או סתם רוצה להיות בטוח, עוד אופציה חביבה ב-13.3" הוא ה-HP DV3660EJ:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721254

(לדוגמה מחשבים ה- TL של ACER).

יכול להיות שהם מצוינים, אך אני לא ממש מכיר אותם ולא יכול להמליץ עליהם בשלב זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים