עבור לתוכן

מחפש תוכנה למשטח עכבר

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש תוכנה שכאשר אלחץ DOUBLE CLICK על המשטח, אז תפעל פונקציה מסויימת או כאשר אלחץ עם 2 אצבעות (ביחד) על המשטח אז תפעל פונקציה אחרת.

עריכה: הבנתי שקוראים לאופציה הזו synaptics. השאלה אם צריך חומרה ייעודית לזה. יש לי נייד MSI EX 400.

תודה לעונים.

עריכה:

הסתדרתי! התקנתי Synaptics! ממליץ לכולם להתקין!

פורסם

Synaptics היא לא תוכנה, אלא יצרנית של משטחי מגע לניידים, אשר גם מספקת דרייברים להם. הדרייברים כוללים לפעמים אפשרות שליטה בפונקציות מתקדמות כמו אלה שתיארת.

בהנחה שהמשטח ב-EX400 הוא של Synaptics (וכך זה נראה), אתה יכול להוריד דרייבר מתאים (אני לא יודע אם כל דרייבר של Synaptics יתאים, אבל אפשר לבדוק). מה שכן, בשביל שהמשטח יגיב למגע בשתי אצבעות, הוא צריך לתמוך ב-Multitouch בחומרה, ואני לא בטוח שזה של EX400 תומך.

פורסם

מה שכן, בשביל שהמשטח יגיב למגע בשתי אצבעות, הוא צריך לתמוך ב-Multitouch בחומרה, ואני לא בטוח שזה של EX400 תומך.

אני די בטוח שלא. בכל אופן עוד לא יצא לי לראות נייד אחד ויחיד התומך באופציה שכזו.

פורסם

אני די בטוח שלא. בכל אופן עוד לא יצא לי לראות נייד אחד ויחיד התומך באופציה שכזו.

יש ולא אחד. הניידים של Apple בראש ובראשונה, חלק מדגמי המולטימדיה של HP ככל שידוע לי, ה-T400s של לנובו, בטח עוד כמה. זה פיצ'ר שנהיה פופולרי.

לגבי ה-EX400 אני גם די בטוח שלא.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

כמה הערות:

synaptics זו חברה שנותנת תוכנה(דרייבר) שמפעיל ופועל על כל המחשבים הניידים כמעט.

וכן, ראיתי אישית MULTI TOUCH שעובד על מחשב פשוט של MSI. אני רק צריך לברר את השם של התוכנה.

ד.א. המשטח עובד על קיבול, מדוע שלא יתמוך מלכתחילה ב MULTI TOUCH?

ועוד דבר, יש פתרון ל MULTI TOUCH וזה מוד שעשו וזה עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים