עבור לתוכן

כונן DVD למחשב

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כונן DVD, מתלבט בין LITE-ON לבין TOSHIBA... אשמח לשמוע את דעתכם

וכמובן גם המלצות אחרות

פורסם

ין שניהם אין כמעט הבדל במחיר והכונן של טושיבה נחשב להרבה יותר טוב.

לך עליו.

פורסם

לפי דעתע עדיף טושיבה הם מהירים ומחזיקים הרבה זמן ה 16 שלי מחזיק כבר שנה וחצי כמעט ולא עושה בעיות.

פורסם

אממממ אפשר לתפוס טרמפ על ההודעה?

מה עם הכוננים של SONY ושל MSI, הם טובים? אמינים?

פורסם

MSI לא הייתי קונה SONY הם בסדר בכל מקרה הבדלי המחירים הם נורא קטנים כך שעדיף כבר לקנות משהו איכותי וטוב כגון טושיבה.

פורסם

אתה יכול לתת לי עוד שמות של חברות שהצורבים\כונני DVD שלהם טובים ואמינים חוץ מ TOSHIBA?

פורסם

ה DVD של BENQ {לפי סקירה ב "טכנו"}.

פורסם

לגבי ה דיוידי של BENQ אני ממש לא אוהב אותו במקום שאני עובד יש יותר מדי החזרות הם נותים להידםק אחרי חצי שנה.

פורסם

אז מה כדאי לקנות? אני רוצה לקנות צורב ו- DVD של אותה חברה.. אני רוצה שהם יהיו אמינים ולא ידפקו אחרי קצת זמן.

פורסם

למה של אותה חברה? תבין שאם נגיד יש ל-Toshiba כונן DVD-ROM מעולה, אז זה לא אומר שגם ה-CD-ROM והצורבים שלה מעולים, מבין?

בכל מקרה:

1) בתחום כונני ה-DVD-ROM הכי טובים הם Plextor ו-Pioneer, הבעיה היא המחיר שלהם, הם יותר יקרים משאר הכוננים ובלי שום הצדקה. לכן, בתחום המחירים הנורמלים, כונני ה-DVD-ROM המומלצים הם של BenQ,AOpen ו-Toshiba.

2) בתחום הצורבים יש 2 חברות מובילות: TEAC ו-LITE-ON, אבל ל-LITE-ON יש 3 יתרונות על פני TEAC:

א. הוא זול יותר ב-20 שקל.

ב הוא מגיע עם שנתיים אחריות לעומת שנה אחת בלבד אצל ה-TEAC.

3 ל-LITE-ON יש כבר צורב 52X32X52, לעומת TEAC שעדיין תקועים עם 52X24X52.

אני קניתי לפני 3 שבועות את ה-52X32X52 של LITE-ON, ויש לי DVD-ROM של ASUS, ואני מרוצה משתיהם עד הגג.

השורה התחתונה:

אין שום סיבה שאחד מהכוננים האלו יעשו לך בעיות, כולם מעולים, לכולם יש כל מיני פיתוחים ייחודיים, וכולם נותנים ביצועים מעולים, או בקיצור- אתה לא תטעה עם אף אחד מהם!

אם אתה רוצה לקרוא קצת ביקורות, אז כנס הנה:

http://www.cdrlabs.com/reviews/

פורסם

למה של אותה חברה? תבין שאם נגיד יש ל-Toshiba כונן DVD-ROM מעולה, אז זה לא אומר שגם ה-CD-ROM והצורבים שלה מעולים, מבין?

בכל מקרה:

1) בתחום כונני ה-DVD-ROM הכי טובים הם Plextor ו-Pioneer, הבעיה היא המחיר שלהם, הם יותר יקרים משאר הכוננים ובלי שום הצדקה. לכן, בתחום המחירים הנורמלים, כונני ה-DVD-ROM המומלצים הם של BenQ,AOpen ו-Toshiba.

2) בתחום הצורבים יש 2 חברות מובילות: TEAC ו-LITE-ON, אבל ל-LITE-ON יש 3 יתרונות על פני TEAC:

א. הוא זול יותר ב-20 שקל.

ב הוא מגיע עם שנתיים אחריות לעומת שנה אחת בלבד אצל ה-TEAC.

3 ל-LITE-ON יש כבר צורב 52X32X52, לעומת TEAC שעדיין תקועים עם 52X24X52.

אני קניתי לפני 3 שבועות את ה-52X32X52 של LITE-ON, ויש לי DVD-ROM של ASUS, ואני מרוצה משתיהם עד הגג.

השורה התחתונה:

אין שום סיבה שאחד מהכוננים האלו יעשו לך בעיות, כולם מעולים, לכולם יש כל מיני פיתוחים ייחודיים, וכולם נותנים ביצועים מעולים, או בקיצור- אתה לא תטעה עם אף אחד מהם!

אם אתה רוצה לקרוא קצת ביקורות, אז כנס הנה:

http://www.cdrlabs.com/reviews/

אני מתיחס ל2): בתחום הצורבים פלקסטור נחשבת למלכה הבלתי מעורערת, אבל עם מחיר יחסית די גבוה. הLITE-ON הוא מאוד מומלץ כי הוא נותן תמורה נהדרת למחיר נמוך יחסית.

פותח התראד, אין שום סיבה לקנות DVD וצורב של אותה חברה... קנה צורב של LITE-ON וDVD של טושיבה

פורסם

תודה רבה, זאת התשובה שחיפשתי.. ;D

פורסם

ערן, אני לא התייחסתי בצורבים אל פלקסטור כי המחיר שלהם בשמיים, ככה שהם לא רלוונטים לאנשים נורמלים כמונו שרק מחפשים את התמורה הטובה ביותר למחיר.

ולכותב ההודעה:

התשובה שערן נתן לך מסכמת את כל מה שאמרתי:

"קנה צורב של LITE-ON וDVD של טושיבה"

תתחדש ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים