פורסם 2009 ביולי 2516 שנים שלום חברים!אני מרכיב כרגע מחשב חדש אשר מיודע בעיקר לעבודה עם גרפיקה דו ממדית בתוכנות של אדובי. התקציב שלי הוא פלוס מינוס 500ש"ח אז אני מקווה שהכרטיס יהיה מספיק טוב גם בשביל להריץ איזה משחק או שניים לפעמים, אבל זה לא העיקר.מדובר במעבד Core i7 עם לוח אם תואם.בבקשה המליצו לי על הבחירה הטובה ביותר בתקציב הנ"ל.תודה רבה!!
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אין הרבה חוכמות, כרטיס כמו:http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1101יעשה עבודה מעולה.למרות שבמחיר הזה יש את HD4830, כרטיסי NVIDIA וסדרה 9 בפרט מקבלת האצת חומרה טובה בתוכנות של אדובי (CS3\CS4)
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר שלום רב!עד כמה זה משמעותי אם אני אקח כרטיס טיפה יותר יקר עם 1גיגה זיכרון. האם ההבדל של עוד חצי גיגה יכול לתרום?נ.ב אני לא מתכוון לעשות OC.תודה רבהמיכאל
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים שלום רב!עד כמה זה משמעותי אם אני אקח כרטיס טיפה יותר יקר עם 1גיגה זיכרון. האם ההבדל של עוד חצי גיגה יכול לתרום?נ.ב אני לא מתכוון לעשות OC.תודה רבהמיכאל1GB לא ייתן לך שום דבר מעל 512MB, שגם הם בקושי ינוצלו.לא עושה אוברקלוק? לא ממש שאלתי אבל משתתף בעצרך.
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים אין קשר בין שני הדבריםהכרטיס פשוט מגיע מומהר מהיצרן, זה הכל! לא מחייב אותך בשום OC
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים מחבר בחנות המליצו לי על PowerColor ATI Radeon HD4350 Silent 512MB DDR2 PCIe ב- 200 ש"ח. הכרטיס הזה אמין? יש משהו אחר שהייתם ממליצים בתקציב של 200 ש"ח שיספיק לעבודה עם גרפיקה דו ממדית בתוכנות של אדובי? (פוטושופ, אין דיזיין, אילוסטרייטור וכו)תודה רבהמיכאל
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים הבחור הזה ממש N00b אעלק WOW הכרטיס הזה מתאים למשחקים קצת הרבה יותר כבדים מהגרוטאה התוכנתית הזאת טוב זה לא לדיון מה שכן ה4830 מעולה למשחקים ועריכת וידאו. ה9600GT XT חלש ממנו במשחקים אך כמו שידידי הDJ ציין בכרטיסי סידרה 9 יש האצה חומרתית טובה עם תוכנות מבית ADOBE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.