פורסם 2009 ביולי 2516 שנים הייהמפרט שלי בצדמחשב מאוד חזק בישביל אינטרנט.ואני לא מבין למה הוא לא עושה את זה כמו שצריך.חלונות ויסטה 64 ביט.וחבילת שירות 2אקספלורר מעודכןוהוא בקושי טוען דפעםלפעמים יוצא מהםלפעמים לא מצליח להתחבריש לי ראוטר חדש ותקין של אסוס , מהירות גלישה 2.5והאמיול פתוח.. (הוא משפיע משמעותית ? |)מה עושים? עם איזה דפדפן כן להשתמש?ומזה ההודעה הזאת מהאקספורר בכלל .|?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אקספלורר זה דפדפן דפוק.כל מי ששכנעתי אותו לעבור לFIREFOX לא מצטער על זה.תשתמש בFIRE FOX.או שתנסה להוריד את האקספלורר 8 שהוא יותר טוב מה7.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר בפייפרפוקס הוא עושה לי בעיה אחרת ........... אני מנסה להכנס לדף לוחץ על משהו בדף יענו הוא נתקע......... אחרי זה אני לוחץ עוד פעם הוא נכנס... או שהוא עובר לדף אבל הוא נותן מסך לבן איזה 10 שניות .. מזה זה הזבלה של המחשב הזה? השקעתי אתהשנמה כדי שיעבוד כמו פנטיום 3? אני רוצה שיטען לי את כל הדפים מהר מהר. ופיירפוקס יש כל מני אתרים שלא עובדים איתו וכל מני כאלה אני ינסה את 8 זה קשור בתמיכה ב4 ליבות ? ומה זה ההודעה הזאת שאני מקבל? עריכה: ניסיתי להתקין את 8 הוא אומר שיש גרסא עדכנית יותר כבר מותקנת ??? למחוק את הישן?
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים כן או שתתקין על מחיצה אחרת זה עובד לפעמים.ואם יש לך בעיה עם אתרים אז יש את IE TAB שפותח את האתרים עם המנוע של האקספלורר
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים בטח שהאימיול משפיע.נסה לגלוש כשהאימיול כבוי ומיד תרגיש בהבדל.אגב, יש אימיולים עם דפדפן מובנה מבוסס IE הוא ממש קליל ועובד לא רע בכלל במחינת מהירות
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מה הקשר פה בין יכולות החומרה שלך לתוכנה אחת מעפנה?אם לא שמת לב אתה מקבל שגיאות של script כלשהו.הדיון מעובר לפורום תוכנה.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר יבגני , אתה כועס?ידעתי שהוא משפיע..ניראה לי שאני יפתח אותו רק בלילה שאני עולה לישון.ולמה אני מקבל את השגיאה הזאת?ומה ניתן לעשות ?אגב , לפעמים גם הוא מראה לי שהוא לא מצליח להתחבר ואני עושה רענן והוא מתחבראו שהוא לפני כמה ימים הראה לי דף שאני צריך לבטל משהו חסימת פרסומות םה באתרלא הבנתי מה הוא רוצה .....ואני בכלל לא מבין למה הוא עובד לאט.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אני לא כועס העניין הוא שצריך להבין איפה כל דבר עומד. שגיאת סקריפט יכולה להיות מסיבות שונות. השגיאה מופיעה לך באתרים מסויימים? ניסית באמת לעבוד עם firefox בצורה רצינית?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים מחבר הייתי עם הפיירפוקס הרבה הרבה זמן ואני מאוד מאוד מרוצה ממנוהחלפתי לאקספלורר בגלל שהוא נתקע לי מדי פעם.האים הבאגים האלה קורים לו תמיד?ואני מבין ממך שכדאי לעבור אליו ..(או שלא..?)
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים צריך לבדוק את מקור הבעיות ולפתור אותן ולא לברוח מהן.המקרה של IE אין כל כך ברירה כי פשוט מדובר בתוכנה גרועה מהבסיס כבר שנים.
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים מחבר תאפס את האקספלורר.כלים-אפשרויות אינטרנט-מתקדם-איפוסכבר אין אקספורריבגני , הקשבתי בעצתך ובעצת החברים וחזרתי לפיירפוקס.אני ישתדל להבליג לו על הבאגים האלה לפעמים .
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים בקשר לבאגים בפיירפוקסגם אני שמתי לב מאז שעברתי לפיירפוקס 3.5 ו-3.51 שקורה שהדף לא מגיב לכמה שניותבפייפורקס הקודם (גרסה 3 אם אני זוכר נכון) זה לא היה קורה לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.