עבור לתוכן

האם ATCS 840 שקט/בולם רעשים פנימיים?

Featured Replies

פורסם

כל המאווררים שכוללים איתו הם 17dBA-19dBA. אם אני אוסיף 3 מאווררים פנימיים של 24dBA המארז יקטין מעט (או לא מעט) את הרעש? כי אני רוצה שהוא יהיה מאוד מאוד שקט. כמו כן, האם יש איזשהו מוד שאני אוכל לעשות לו כדי שיבלום רעשים פנימיים טוב יותר (כמו לשים איזה ספוג על דלת הצד, קופסת ביצים ריקה או כל דבר אחר שידוע בתור בולם רעשים)?

פורסם

אחי.. זה מארז של 1500 שקל והתמורה בהתאם

חבל על הזמן, המארז מושלם.

כל המוסיף גורע

פורסם
  • מחבר

כל המוסיף גורע? לא בדיוק. מאוורר אחד מלמטה שידחוף אוויר חם כלפי מעלה, שיפלט דרך מאוורר הפולט אוויר חם החוצה. כידוע, אוויר חם עולה למעלה, והמאוורר יסייע בפעולה. בנוסף, 2 מאווררים על כלוב הקשיחים, שיסיעו למאוורר 230mm לדחוף אוויר קר לתוך המארז (האוויר שה 230mm מפיק מאט, בגלל שהכלוב ל הקשיחים עומד לו מול הפרצוץ, כמו בכל מארז הגיוני).

חוץ מזה, אני קונה בחו"ל, ושם זה רק 190 דולר-740 ש"ח. המשלוח לא עולה לי כסף->אבא שלי גר שם, וכל שבועים טס מפה לשם :-\

פורסם

לא הייתי קונה את המארז הזה

עדיף תקנה מארז ב600-800 שקל תקבל כמעט את אותו הדבר בהרבה יותר זול!

פורסם

למה? זה מארז יפה ומאוד נוח, הוא יחזיק להרבה שנים...

פורסם

למה? זה מארז יפה ומאוד נוח, הוא יחזיק להרבה שנים...

למה?

גם כל מארז FULL TOWER איכותי שתקנה היום יחזיק לעוד הרבה שנים

כמו SPEDO ADV , Storm Sniper , Aurora 570

כל אלה הם מארזים טובים מאוד וגם יותר יפים בהרבה לדעתי וגם יחזיקו עוד הרבה שנים עם כל מה שתשים שם!

אני לא רואה סיבה למה לקנות מארז ב1500 שקל.

פורסם

כי זה לא עולה לו 1500 שקל? הוא מקבל את זה עד הבית במחיר חו"ל ובלי משלוח...

פורסם

למאוורר למטה יש פוטנציל להכניס גם הרבה אבק, כי הוא צמוד לרצפה.

פורסם

במחיר הזה , לא משתלם להסתכל על מארזים אחרים.

פורסם
  • מחבר

אמרתי שאני משיג אותו בחו"ל ב-195 דולר בלי משלוח.. 195 דולר זה 750 ש"ח, בסכום כזה כל אחד היה מתנפל על המארז הזה :)

לגבי כמה שנים יחזיק? כל מארז ג'נרי פשוט יכול להחזיק גם 100 שנה וגם 1000 שנה.. בעקרון מה שמתקלקל במארזים עם השנים זה המאווררים עצמם, שאת זה אפשר להחליף תמיד.. תאורתית-עד שהמארז לא מתכלה הוא שמיש..

למאוורר למטה יש פוטנציאל להכניס אבק.. אבל נחש מה? יש מסנן אבק. מסנן אבק מקדימה, מלמטה, ומתחת למקום של ספק הכח (גם למטה).. המארז מושלם מכל בחינה שאני יכול לחשוב על (חוץ מהעיצוב, היה נחמד אם הוא היה נראה כמו Cosmos S, למרות שזו ליגה אחרת לגמרי..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים