פורסם 2009 ביולי 2516 שנים איך אני "לוקח" 15GB מכונן C ומעביר לכונן D ב windows 7 ? אני מעדיף לעשות את זה דרך הווינדוס(אם זה אפשרי) ולא דרך תוכנה חיצונית.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים 1. Resize drive d2. Use the unallocated space and add it to drive cכל תוכנה נורמלית לניהול מחיצות יודעת לעשות את זה.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר אני רוצה לקחת מC לD ,לא ההפך.ושאלתי איך אני עושה את זה ,מה אני בדיוק צריך לעשות כדי שזה יקרה מה שהסברת.דרך management ?
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים במנהל דיסקים עם פקודה diskmgmt.msc קליק ימין על C - ואז SHRINK VOLUME אחרי כן קליק ימין על D ואז EXPAND VOLUME
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר שאני רושם לדוגמא 15000MB שם הוא לא נותן לי את האופציה ללחוץ על SHRINK כאילו זה לא אפשרי.שאני לדגומא מנסה לעשות את זה על כונן D זה אפשרי.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים לפי ההיגיון אתה לא יכול לעשות את זה רק מסיבה שזה הכונן שעליו יושבת עכשיו מערכת ההפעלה שאתה עובד בה.תעשה את זה בoffline עם live cd כלשהו וזהו.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר קל לך להגיד את זה.מה זה CD LIVE ואיך אני מארגן אחד כזה?מה עם תוכנת partition magic,היא עדיפה ?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים לא קשור לקונן מערכת.כן קשור לפיזור של קבצים עליו.והכל כתוב בתמונה ששמת כאן.וכך זה אצלי על קונן מערכת, אפשר להוריד 40 גיגה. ואצלך זה אפס.אולי אם תעשה דיפראג לכונן תוכל אחרי זה לקטין.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.