פורסם 2009 ביולי 2516 שנים שבוע טוב!אני לא מבין משהו:אני אף פעם לא אהבתי ולא אוהב כל כך לראות טלוויזיה,ותמיד יותר מעדיף מחשבאני כן מאוד רוצה לראות יותר טלוויזיה וסרטים,אבל לא מצליח לעשות זאתאיך אפשר לעשות את זה?תודה
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אמור,יש עוד זמן זה לא הנושא עכשיו אז הנה לך פתרון! תסתכל טלוויזיה במחשב, הכי פשוט
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים הפתרון פשוט.נתק את המודם , תפתח ערוץ , תזפזפ שעתיים, תשתה מים ותמשיך לזפזפ.אין צורך לחבר את המודם חזרה , בלעדיו יהיה לך יותר קל.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים Holy mother of god! HOW does he do that magic?! חן, אני מוריד בפניך את הכובע.. אתה האדם הכי מרגיז עלי אדמות (אחרי דרור חזן כמובן, לא חשוב שמות.. :-X) אתה באמת רוצה לראות טלויזיה בראש שקט? -בקש מאלכס הרחקה. אני בטוח שהוא לא יתנגד. אני באמת חושב שאתה צריך מעט זמן TV.. להעריך מחדש יחסי אדם-אדם. בהצלחה.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אין לי כרטיס טלוויזיה וחבל לי לשים כי יש לי ליד החדר LCD... תעביר את המסך שיעמוד ממש מול מסך המחשב, שיסתיר אותו. תעמיד פנים שאתה כותב משהו, מזיז את העכבר, אני בטוח שזה יסיח את תשומת לבך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.