עבור לתוכן

מתעניין בהשוואה בין latitude E6400 ל E5400

Featured Replies

פורסם

מהם ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים?

אני מתעניין במחשב למטרות של אינטרנט\ VPN+NX\ תכנות\ אופיס\מוזיקה (לא קריטי).

האם ההבדלים בין השניים עד כדי כך בולטים שכדאי לי להשקיע ב 6400?

פורסם

הי talisman ,

אני המשתמש ששאל את אותה שאלה לפני שבועיים בערך, לבסוף לאחר החלטה קשה רכשתי לפני יומיים את הDELL E6400 עם תוספת מסך LED וHD SSD.

אין ההבדלים בן הדגמים מבחינת חומרה, חוץ מ:

* משקל 300 גרם יותר לE5400.

* גודל אומנם שניהם 14.1 אבל הE5400 גדול ברוחב ובאורך באיזה 1.5 ס"מ.

* אתה יכול להרחיב את הזיכרון רק עד 4G בE5400 כאילו שאתה צריך יותר מ2G אבל נגיד.

* ובגדול אתה לא יכול לשפר את הרכיבים כגון טביעת אצבע, TPM , כרטיס מסך , מסך LED, הארדיסק SSD וכו.

אם אתה כל 4 ההערות למעלה לא אומרים לך כלום קח את הE5400.

אני התרשמתי מאוד מהדגם E6400, והנה כמה נקודות לציון :

1. 1.95 קג זה בלוף עם המסך והSSD החסכוניים המשקל האמיתי מגיע ל2.29 קג שזה 340 גרם יותר אבל לפי הפורומים והסקרים צפיתי את זה.

2. מבחינת הסוללה המחשב בדקתי רק גלישה ועבודה עם תוכנות כגון OFFICE ומשחקים של WINDOWS הסוללה החזיקה טיפה מעל 4:40 שעות מאוד מכובד (ללא הSSD והמסך LED אני לא יודע כמה זה יוריד בזמן בטח איזהב 40 דקות פחות).

3. בE5400 אין אופציה להוספת מסך LED , אני הוספתי ומרוצה חבל על הזמן ,

אני המום מכמות התאורה זה ממש מעולה!!!! ולחשוב שזה מוריד במשקל וחוסך חשמל שווה כל אגורה.

4. לגבי הקלידים הם מאוד רכים ונוחים רק הפד של העכבר קטן מהממוצע , לי זה לא משנה כי אני תמיד משתמש בעכבר אין לי סבלנות לפד הזה.

5. לגבי הSOUND לא רע, לא לאניני טעם :).

האמת אני רק טיפה מאוכזב מהSSD שאמור להיות סופר מהיר, הוא רק בקושי פי 2 יותר מהיר מהמצופה, אבל עוד לא התנסתי מספיק כדי לומר.

אם יש לך שאלות אל תתבייש.

פורסם

* אתה יכול להרחיב את הזיכרון רק עד 4G בE5400 כאילו שאתה צריך יותר מ2G אבל נגיד.

לא נשמע הגיוני, שניהם משתמשים באותם זכרונות בדיוק.

* ובגדול אתה לא יכול לשפר את הרכיבים כגון טביעת אצבע, TPM , כרטיס מסך , מסך LED, הארדיסק SSD וכו.

SSD בכל מקרה תמיד אפשר לקנות בנפרד.

4. לגבי הקלידים הם מאוד רכים ונוחים רק הפד של העכבר קטן מהממוצע , לי זה לא משנה כי אני תמיד משתמש בעכבר אין לי סבלנות לפד הזה.

תנסה להתרגל ל-trackpoint. זה מעולה ולכל שימוש שלא כולל משחקים אני מוצא אותו מספק לחלוטין, ולא צריך עכבר חיצוני. למרות שלא התנסיתי באלה של DELL, אלא באלה של Thinkpad בלבד.

פורסם

לQTTP :

לגבי הזיכרון התכוונתי שבE5400 לפי DELL תומכים רק בשני סלוטים שכל אחד מקסימום 2G, הE6400 לכאורה ניתן להגיע ל4G לסלוט,

ברור לי שיותר מ2G זה ביזבוז של כסף.

לגבי SSD נכון אתה יכול לקנות בנפרד , התכוונתי שלא תוכל לקבל את הSAMSUNG SSD (חוץ מזה שמאוד מאוד קשה למצוא חנויות שמוכרוצת SSD בישראל מצאתי רק שלוש חנויות). לגבי השאר לא ניתן לשפר שזה דרך אגב לא דבר רע.

כן השתמשתי ב trackpoint , צריך הרבה אימונים כדי לשלוט בזה באופן יציב :), אני מאמין שאפשר להסתדר איתו אבל עדיין אין כמו עכבר.

פורסם
  • מחבר

מאיפה קנית?

אם דרך אתר באינטרנט, אשמח לקישור למוצר עצמו.

פורסם

לגבי הזיכרון התכוונתי שבE5400 לפי DELL תומכים רק בשני סלוטים שכל אחד מקסימום 2G, הE6400 לכאורה ניתן להגיע ל4G לסלוט,

ברור לי שיותר מ2G זה ביזבוז של כסף.

לדעתי זה לא נכון, שכן על מנת שזה יהיה נכון DELL צריכים לשתול מגבלה מיוחדת ברמת ה-BIOS, וספק רב אם עשו כן.

אבל זה נכון, שכרגע אין כמעט טעם ליותר מ-4GB, וגם העלות לסטיקים של 4GB היא מטורפת (אבל זה ישתנה).

פורסם

לפי הסקר שלי NOTEBOOKCLUB.CO.IL היו הכי זולים, אבל תעשה סקר משלך.

לQTTP אני מאמין שאתה צודק אבל זה מה שיש באתר היצרן , כמובן שזנ לא משנה 99% מהתוכנות והמשחקים כיום וכנראה גם בכמה שנים הבאות לא יצתרכו יותר מ2G.

פורסם

כן, אני לקחתי את זה שעלה 5650 והוספתי את מסך הLED והSSD.

לפני 3 ימים זה היה 5700 כבר ירד 50 שח :)

פורסם
  • מחבר

הוספת גם עוד 2 ג'יגה זיכרון או שלא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים