פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש מTMSFOX, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הבא:http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=2173האם הוא מתחמם יתר על המידה? יש ארטיפקטים? כמה גדול הכרטיס?כל מה שחשוב לדעת בקיצור.תודה.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים 1 - הקירור שלו נועד בדיוק למטרה זאת, הרבה יותר נורמאלי מקירור הסטוק2 - ארטיפקטים? למה שיהיו? ובשביל זה יש אחריות3 - הכרטיס בגודל של HD4850 סנדרטתי לאורך, יכנס בכל מארז פשוט שאני יכול לחשוב עליו
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר 1 - הקירור שלו נועד בדיוק למטרה זאת, הרבה יותר נורמאלי מקירור הסטוק2 - ארטיפקטים? למה שיהיו? ובשביל זה יש אחריות3 - הכרטיס בגודל של HD4850 סנדרטתי לאורך, יכנס בכל מארז פשוט שאני יכול לחשוב עליוהבנתי. בקשר לארטיפקטים, יש לי X1800XT שזה בערך הכרטיס הכי חם שאי פעם קניתי. אם אתה לא מפעיל תוכנה ששולטת במאווררים 98% שיהיו לך ארטיפקטים אלא אם זה משחק ישן. אשכרה גורם לי להתגעגע לRadeon 9800 Pro שהיה לי במחשב הקודם. זה היה חתיכת כרטיס מעולה.תודה.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים האלבטרון נראה מרשים בהרבה יותר מאשר בתמונות,הוא גם קריר מאוד בהשוואה לכרטיסי 4850 אחרים כולל הVAPOR X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.