עבור לתוכן

מספר שאלות על IFX-14

Featured Replies

פורסם

היי לכולכם, אני מתכוון לרכוש IFX-14 ויש לי מספר שאלות לגביו:

1) שמעתי שהבסיס (החלק שצמוד למעבד וסופג ממנו את החום) לא ממש חלק, מה שגורם לפגיעה בהעברת החום או משהו.. זה נכון? אם כן עד כמה זה משפיע?

2) באתר של Thermaltake כתוב שוא תומך ב-2 מאווררים, אבל מצד שני ראיתי ביו טיוב סירטון של איזה אחד עם 3 מאווררים עליו, וההיגיון אומר שאפשר לשים גם 4.. האם הוא מגיע עם 4 קליפסים? או רק עם 2, ואני אצטרך לקנות עוד 2?

פורסם

IFX 14 הוא לא של טרמלטק

פורסם
  • מחבר

התבלבלתי.. thermalright.. אי אפשר לקבל תגובה רצינית ולא סתם העלאת מד הודעות? :nixweiss:

פורסם

1) אף קירור לא מגיע חלק לגמרי, וההבדל בין רגיל לחלק לגמרי הוא ב2-3 מעלות, אבל צריך לשייף גם את הקירור וגם את המעבד.

תריץ חיפוש על מדריך ללאפינג ותראה אם זה מתאים לך.

2) אין מקום על הקירור ל4 מאווררים אלא אם כן אחד מהם יהיה מאוורר סלים, מהסיבה הפשוטה שמאוורר רגיל בא עם עומק של 25MM ואין מקום להכניס שתיים כאלה בין גופי הקירור.

בקשר לקליפסים נראה לי שתצטרך לקנות אבל אני לא סגור על זה.

פורסם

ל IFX-14 יש את אותו מבנה כמו ל AC EXTREME Freezer ואפשר לשים עליו 3 מאווררים עם אילתור של אזיקונים או משו ...

פורסם

efshari 4 - samim meavrer al meavrer mi tzad smol o yamin

פורסם

ישנה אפשרות לשים 4 מאווררים אך זה מצריך אילתור די רציני עם אזיקונים ארוכים (או לחבר 2/3 אזיקונים קטנים ביחד),תריץ חיפוש בYOUTUBE יש די הרבה סרטים על הקירור הזה עם 4 מאווררים וגם על ביצוע לאפינג על הקירור הזה.שבת שלום

פורסם

ChaoShon הבסיס של הIFX 14 מספיק מלוטש..אין צורך להתעסק עם זה..

כמו כן לגבי המאווררים אפשר להתקין 4 מאוררים (2 על כל "מגדל")....

פורסם
  • מחבר

שיניתי את דעתי.. אני חושב ש-4 מאווררים לא ישנו את הטמפרטורה כלל יחסית ל-2 מאווררים. שאלתי בפורום חומרה מחו"ל (אל תדאגו. אני לא בוגד, רק מוודא כפליים :lol: :lol:), ואמרו לי ש IFX-14 ו True black/True Ultra-120 מביאים ביצועים שווים פחות או יותר, פרט לעובדה ש IFX-14 יקר, ומאסיבי.. בקיצור, אני חושב שקירור Thermalright True Black עם 2 מאווררים טובים יעשה את העבודה נהדר.

עוד דעות?

פורסם

כן עוד דעות, קירור הרבה פחות יקר בכל זאת יוכל להוציא את המקסימום מהמעבד באוברקלוק הגיוני.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב ש 3.6GHz זה אוברקלוק בהכרח הגיוני מ Q6600, אבל ה true יאכל אותו בלי מלח. עכשיו כשקיבלתי החלטה, נעבור לחלק השני:

איזה מאווררים לקחת? sleap streem 1200RPM 68CFM 24dBA או s-flex 1200RPM 49CFM 20dBA, ואיזה הבדל אני ארגיש בקור שלהם? ז"א האם אתה יכול להעריך בכמה מעלות יהיה הבדל ביניהם (2 מכל אחד)?

פורסם

הMUGEN 2 עם שני מאווררים יעניק לך ביצועים דומים בחצי המחיר של הTR למיניהם..

ומין הסתם ש3+ מאווררים זה כבר מיותר..ולא יועיל..מבחנים הראו שגם השיפור בין מאוורר אחד לשניים הוא כמה מעלות בודדות..

הSLIP STREAM בעל CFM ולחץ סטטי גבוה יותר..ולכן הוא יעניק לך יותר ביצועים..

פורסם
  • מחבר

אומרים שה mugen 2 קירור כל כך טוב בגלל יחס מחיר/ביצועים. עדיין, הוא לא משתווה ל True אחרי לאפינג (וגם לא לפני).

פורסם

אם אתה חושב שבשביל פחות 2-3 מעלות שווה להוסיף 100 ש"ח (במקרה הטוב) ויותר אז לך על זה , זה הכסף שלך.

יש לי אתגר בשבילך- תנסה לחפש מישהוא שמאוכזב מהביצועים של הMUGEN2 (בתנאי שהוא התקין אותו נכון ויש איוורור מינימלי במארז).

פורסם

אומרים שה mugen 2 קירור כל כך טוב בגלל יחס מחיר/ביצועים. עדיין, הוא לא משתווה ל True אחרי לאפינג (וגם לא לפני).

לא "אומרים"..זה עובדה....בשביל עוד 3 מעלות בMAX התוספת ממש לא משתלמת..מה גם שעם שני מאווררים הביצועים עוד יותר קרובים אחד לשני...

אם אתה בעניין של בזבוז..תהנה.. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים