עבור לתוכן

מחשב מקרטע בהפעלת סרטים וגלישה באינטרנט

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה כזאת:

לאחר שהמחשב פועל זמן ממושך (חצי יום בערך) הוא מתחיל לקרטע כשאני מפעיל סרטים וגולש באתרים...

ההפרעה מתבטאת בכך שנניח אני מפעיל סרט מסויים, ועובר למצב של FULL SCREEN, אז התמונה נתקעת לכמה שניות (ככל שהמחשב

פועל יותר זמן, התמונה נתקעת יותר ויותר).

באתר youtube למשל, אני לא יכול לצפות בסרט בצורה חלקה, כל 10 שניות בערך התמונה נתקעת לשניה.

כמו כן נניח שאני שומע שירים בwinamp אז לא מעט פעמים כשאני גולש באתרים אז הסאונד מתחיל לקרטע גם הוא.

וגם עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת, אז כל 10 שניות בערך הדפדפן קופא לשניה.

מה שמוזר פה זה כשאני עושה reboot למחשב אז בהתחלה אין את כל הבעיות האלה, הכל עובד טוב ויפה, אבל שוב, ככל שעובר יותר זמן

המחשב מקרטע יותר ויותר.

כרטיס המסך שלי הוא geforce 9500, כרטיס קול cmedia-8768, ו4 ג'יגה זכרון.

אני כמעט בטוח שזו לא בעיה של חום כי הטמפרטורות תקינות וגם כמו שציינתי, כשאני עושה ריבוט אז בהתחלה הכל עובד טוב.

ניסיתי כמה וכמה פעמים להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים של הכרטיס קול ושל כרטיס המסך אך עדיין הבעיה חוזרת.

מערכת ההפעלה שלי היא windows 7 RC 7100.

אשמח מאוד לעזרה.

פורסם
  • מחבר

תבדוק שאין במקרה זליגת זיכרון ב task manager.

אין לי מושג איך לבדוק את זה... אבל אם אתה מתכוון לכמה מהזכרון תפוס אז כרגע תפוס 950MB.

פורסם

מתוך כמה?

חוץ מזה מה עם הדיון שהתחלת במאי על אותה בעיה כמעט?

פורסם
  • מחבר

מתוך כמה?

חוץ מזה מה עם הדיון שהתחלת במאי על אותה בעיה כמעט?

לא רשום מתוך כמה אבל יש לי 4 ג'יגה..

בקשר לדיון ממאי, שכחתי בגלל שפתחתי בעיה בקשר לזה, פשוט באותו זמן כבר התייאשתי מהבעיה ורק עכשיו

החלטתי לנסות לשים לזה סוף.

תמחק את האשכול ממאי...

אגב, תגיד, יכול להיות שהבעיה היא עצם העובדה שאני משתמש בwin 7? כי אני זוכר שכשהשמשתי לפני זה בXP הכל עבד

כמו שצריך.

פורסם

זאת מערכת הפעלה שעדיין בפיתוח אז הכל אפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים