עבור לתוכן

בעיה עם פתיחת חשבון PAYPAL ואישורו עם המספר חשבונית שלא קיים אצלי (ויזה נטען) 

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

אני בבעיה לאחר "שקניתי" בדואר כרטיס ויזה נטען.

התחלתי לפני כמה שעות טובות להכין משתמש PAYPAL כדי שאני אוכל לקנות ב-EBAY, DX וכל מיני נוספים..

עכשיו מה שקרה, בשביל לאשר את החשבון הוא רוצה איזה קוד PAYPAL שאמור להגיע אליי בתשלומים החודשיים ואין לי כאלו בגלל שזה נטען ולא רגיל. המספר אמור להגיע תחת מס' שובר ושם עסק PAYPAL אבל זה לא קיים מפני שלא מקבלים קבלות חודשיות עם הנטען.

אז מה עשיתי? הלכתי לאתר של CAL, בדקתי שם ואין שם כלום חוץ מחיוב בסך דולר על פתיחת חשבון ועוד 1.95$ בשם אישור חשבון שמקבלים בחזרה כשמאשרים חשבון.

עכשיו אני יושב פה מבואס, לא יודע מה לעשות ואיך להמשיך ולאשר את החשבון ובראשון אני בכלל לא אהיה בבית וליד מחשב ככה שאני בבעיה.

מה עושים מפה? מישהו פעם נתקל בבעיה דומה?

חשבתי על להיתקשר למשרדיי PAYPAL, זה יעזור?

אז מה, הלכו לי קרוב ל-3 דולר? (10 שקל בערך~) :-\

אני אשמח לעזרה (פעם ראשונה שלי עם זה..) ולכל רעיון שעשוי לקדם אותי למטרה..

המון תודה רבה,

ERL :'(

פורסם

מתקשרים.

ד"א PP לא אמור לעבוד עם כרטיסים נטענים בכלל.

פורסם
  • מחבר

אז אכלתי אותה? :s07: קראתי על חבר'ה שבגלל שהם לא יכולים להוציא ויזה בגלל תנאים כאלו ואחרים של הבנק הם לוקחים איזה 300 שקל לדואר ומוציאים כרטיס ואז קונים ברשת וככה בדיוק עשיתי, איפה טעיתי? :s05:

טוב, מחר על הבוקר/ בסוף העבודה (בערב) נרים צלצול לאמריקה, נראה מה יש להם לעזור לי.. :-X

פורסם

מתקשרים לויזה לא לPP, וזה לא אמור לעבוד בPP כרטיסים למילוי ברוב העולם לא דורשים שום פרט זיהוי, כל אחד יכול לקנות כרטיס ללא מסירת כל פרט. בדיוק כמו טלפונים סלולארים טעונים וכו', זה שבישראל הוצאת אחד כזה שווה כמעט להוצאה של כרטיס אשראי בנקאי רגיל זה משהו אחר.

מבחינת PP הכרטיס הזה לא אמור להיות תקף, כי לא עומד שום חשבון בנקאי או כל גוף שבאמת נותן דין לשימוש בכרטיס הזה.

פורסם

תקנה חופשי לא חייב את האישור הזה . בכל מקרה הכרטיס הזה חד פעמי .

פורסם
  • מחבר

רגע, עכשיו בלבלתם אותי- בשביל לקנות ב-EBAY לא צריך חשבון PAYPAL? (גם DX וכל מיני..)

בסופו של דבר אני רוצה לקנות לי איזה אוזניות ב-20 דולר ועוד כמה שטויות קטנות.. (הישראקארד המעפן לא תומך בקניות בחו"ל..)

נ.ב-

דובי זובי- אתה סייבורג! :xyxthumbs:

פורסם

מתוך נסיון, כרטיס וויזה נטען של הדואר עובד עם PP (אתה יכול לחפש שרשור שלי בנושא מלפני שבועיים בערך).

מבחינת הקוד שאתה אמור לקבל "להפעלת החשבון", תתקשר ביום ראשון למספר שרשום לך על הוויזה, הקוד הזה הופיע לי אצל השירות לקוחות שם אחרי חמש דקות.

פורסם

חח אחי אני אחד שהייתי קונה חופשי עם הויזה הזה עד שקיבלתי אחד משלי

ואני אומר לך אתה לא צריך לאשר שום דבר

תכניס את הכרטיס הנטען לחשבון הPP ושתקנה משהו פשוט תלחץ על קנייה והכרטיס יחוייב

פורסם

חח אחי אני אחד שהייתי קונה חופשי עם הויזה הזה עד שקיבלתי אחד משלי

ואני אומר לך אתה לא צריך לאשר שום דבר

תכניס את הכרטיס הנטען לחשבון הPP ושתקנה משהו פשוט תלחץ על קנייה והכרטיס יחוייב

עד 100 דולר.

:s07:

פורסם

אתה צריך לחכות יומיים שלוש ואז יופיע לך הקוד ב אתר של CAL

סבלנות!

פורסם

אתה ווידאת שאפשר לקנות עם הכרטיס בחו"ל, נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים