עבור לתוכן

Wi-Fi בניידים ישנים - אפשרי?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות נייד מיד שנייה, במחיר של כ-800-1000 שקלים.

אני מסתכל על מחשבים בתחום המחירים האלה באתר יד 2 וכמובן כולם מגיעים ללא תמיכה ב-Wi-Fi.

השאלה שלי היא האם אפשר לחבר לנייידים הישנים תוסף Wi-Fi?

ועוד שאלה, עיקר השימוש במחשב יהיה בבית כך שאני מניח שאני אצטך לקנות גם ספק כוח כי זה לא בריא לתת למטען לעבוד שעות רבות. אז יש בכלל ספקי כוח שעונים על הדרישה הזאת? אם כן כמה עולה אחד כזה?

תודה.

פורסם

אני מתכנן לקנות נייד מיד שנייה, במחיר של כ-800-1000 שקלים.

אני מסתכל על מחשבים בתחום המחירים האלה באתר יד 2 וכמובן כולם מגיעים ללא תמיכה ב-Wi-Fi.

השאלה שלי היא האם אפשר לחבר לנייידים הישנים תוסף Wi-Fi?

ועוד שאלה, עיקר השימוש במחשב יהיה בבית כך שאני מניח שאני אצטך לקנות גם ספק כוח כי זה לא בריא לתת למטען לעבוד שעות רבות. אז יש בכלל ספקי כוח שעונים על הדרישה הזאת? אם כן כמה עולה אחד כזה?

תודה.

אכן יש כרטיסים כאלה יש בחיבור PCMCIA

ויש כאלה שהם מתחברים בUSB

תבחר מה שיותר נוח לך מה שכן עדיף את הPCMCIA יותר נוח וגם עובד טוב יותר !

והספק כוח של המחשב הוא השנאי שלו אתה יכול לא לדאוג לגבי זה ...

פורסם
  • מחבר

אתה בטווח שספק הכוח של המחשב יכול לשמש אותי למשך שעות רבות?

כי חבר שלי קנה מחשב נייד חדש לפני חצי שנה ופעם אחת כשהייתי אצלו המטען שלו הפסיק לעבוד והוא גם היה רותח.

ישר חשבתי שזה בגלל שהוא השתמש בו יותר מדי זמן בפעולה, כי המטען חדש מאוד...

פורסם

זה ממש לא נכון אחרת לא היה שום צורך בתחנות עגינה.

פורסם

כמובן שהכל תלוי בדגם של הנייד שתבחר...

אבל חוץ מהאפשרויות הקודמות שהם יבלטו, יש לך גם אפשרויות פנימיות, כמו MINI PCI שזה כנראה מה שתמצא

וMINI PCI-E שזה בקצת יותר חדשים.

פורסם

miniPCIe מן הסתם לא יהיה בשום נייד מספיק ישן כדי שלא יהיה לו Wifi מובנה.

miniPCI סביר להניח שאפשר למצוא, אבל הכרטיסים עצמם יקרים, ולפעמים צריך לפרק את המחשב בצורה רצינית כדי להתקין את הכרטיס, וצריך גם להבריג את האנטנות ושיהיה מקום במארז המחשב לאנטנות, וחלק מהמחשבים לא מקבלים חלק מהכרטיסים בגלל חסימות ברמת ה-BIOS וכו' וכו'.

כך שלמרות שזה הפתרון האלגנטי ביותר, הייתי באופן כללי ממליץ על כרטיס PCMCIA שהוא זול, plug-n-play ועובד יופי, ולא לשבור את הראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים