עבור לתוכן

איך נפטרים מהשובלים הנותרים אחר ניקוי מסך?

Featured Replies

פורסם

אני טובל מטלית לניקוי משקפיים במעט מים ומעביר על המסך, אלא שתמיד נותרים "שובלים" אחרי שהמים נספגים במטלית, על פי אופי התנועה של הניקוי. בזכוכית זה לא היה קורה, אבל כאן (LCD) זה כן. האם אפשר לגרום לאלו להיעלם מבלי להשתמש בחומרים מיוחדים? ואם לא, מה מומלץ לקנות מין המוכן?

תודה.

פורסם

מים זה לא אופטימל.

הא וכן השובל הזה - הוא לא סתם מים,

זה מים עם מלחים ושאר המינראלים, שכמובן נשארים על המסך שלך..

תבדוק אם יש לך את הנוזל שמנקים איתו עדשות משקפיים,

הוא לא משאיר את השובל.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לקנות ספרי לLCD עם מטלית מיקרופייבר? זה מנקה מעולה ולא נשאר לכלוך. אם זה CRT אפשר להשתמש בשפריצר הזה של החלונות

פורסם

אביב, יש אנשים שטוענים שהמוצרים לניקוי LCD אפילו פוגעים במסך (למשל בציופי מיוחד שיש עליו ) , לא יודע עד כמה זה נכון... אני לי מושג בזה. אגב אני באותה בעיה שלך. וגם אני מתלבט אם לקנות ערכה מיוחדת או להישתמש במטלית מיקרופייבר ומים מזוקיקים...

פורסם

אני משתמש בערכה ואני לא רואה שקורה משהו למסכים שיש לי והיו לי בבית (פחות או יותר שבע בסך הכל כולל טלוויזיות ומסכים שכבר לא כאן ולפטופ מהעבודה של אבא שלי) בעקבות השימוש בספריי. המברשת המוזרה הזו לניקוי אבק שיש בחלק מהערכות יכולה להזיק אם לא נזהרים והפלסטיק של הידית שורט את המסך

פורסם

השובלים שאתה רואה על המסך לאחר ניקוי הם לא מינרלים או מלחים הנמצאים במים אלא, שובלים של שאריות שומנים הנספגים על המטלית שאתה מעביר מעצבעותיך. כידוע לך גופינו מפריש זיעה הכוללת מלחים ושומנים כנ"ל העצבעות.

השיטה הטובה ביותר לנקות מסכים היא, להשתמש עם מטלית מיקרופייבר נקייה (או אחרי כביסה) ולהשתמש בכפפות לטקס על מנת לא להעביר שומנים למטלית.

יש גם להימנע מניקוי במים שגם הם משאירים שובלים אבל פחות שאותם ניתן לנקות ביתר קלות מאשר שובלים של שומן.

דרך אגב אני לא מנקה מסך עם מטלית אלא, רק בעזרת מברשת עדינה מנקה אבק וכמובן מברשת נקייה.

פורסם

אוי נו duk4u הגזמת... השובלים הם לא מהידיים שלו. תעשה לי טובה... גם אם אני אנקה עם מטלית 80 סמ עובי ומים רגילים יווצרו השובלים האלה.

פורסם

יש לנו FAQ חדש לגבי ניקוי מסכי LCD בראש הפורום. אתם מוזמנים לעיין בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים