עבור לתוכן

מארז שאני רוצה לקנות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב ורציתי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-500~6~0.htm# רציתי לדעת עם יש לו קירור טוב ואני גם מוסיף לו עוד מאוורר בחלון שאני עושה בצד ואם אתם רוצים להציע לי משהו אחר אז אני רוצה שיהיה לו צד חלק שאני יוכל לעשות חלון

פורסם

זהו מארז שבנוי בדגש על שקט , חלון צד לא יתרום למטרה זו , אולי עדיף פשוט שתשקול לקנות מארז שמגיע עם חלון צד , נגיד כזה :

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1067

פורסם
  • מחבר

אני עושה חלון צד ליופי ובקיצור זה יקרר טוב ולא רועש או לא

פורסם

כמובן תלוי באיכות שבה תעשה את החלון ואיזה מאוורר תשים בפנים , בוא נגיד של הייתי בוחר את המארז הזה ספציפית לבניית חלון , אולי CM590/690 יתאים יותר ...

פורסם

כל הרעיון שעומד מאחורי בניית המארז הנ"ל הוא הדגש על שקט , אם תעשה חלון תצטרך להוריד את הסופג/ אוטם רעש הזה , אז מה עשית בזה ?

קנה מארז כמו : CM590 / 690 או ANTEC 300 וכו' ..

או שתקנה כבר מארז מוכן שמגיע עם חלון , כמו : ANTEC 900 / טמפסט / V9 .

פורסם
  • מחבר

אם אני יקנה יקנה ANTEC SOLO ויסיוסיף לו מאוורר 92 ומאוורר 80 זה יקרר טוב ויהיה שקט

פורסם

אם אני יקנה יקנה ANTEC SOLO ויסיוסיף לו מאוורר 92 ומאוורר 80 זה יקרר טוב ויהיה שקט

הוא מגיע עם שני מאוררים של 120 (מקדימה ומאחורה ) , אין אפשרות להוספת מאוררים נוספים לפי מה שאני יודע .

פורסם
  • מחבר

אתה טועה הוא מגיע עם מאוורר אחד של 120 עם בקרת שליטה מאחורה ויכולים להוסיף עוד שני 92 מקדימה אז אני מוסיף אחד ואני עושה חלון בצד אז אני עושה חור לעוד אחד של 80 ואם אני יוסיף את שני המאווררים האלה זה יקרר טוב ולא יהיה רואש

פורסם

אני מבין שאתה לא רוצה להקשיב..

באת שאלת ענו לך ואתה ממשיך לריב..

המארז הזה הוא מארז שמגיע מושתק.. לכן הוא מגיע עם מינימום מאוררים שצריך.. כל מאורר שתוסיף יגדיל את כמות הרעש.. אם תשים חלון מפרספקס תגדיל עוד יותר את כמות הרעש.. אם זה מוד ראשון שלך והגימור לא יהיה ברמה של מפעל או קרוב אליה אתה תגדיל עוד יותר את הרעש...

אם המטרה שלך היא מוד תקנה מארז יותר מתאים ותחסוך 100 שקל על חומרי השתה שגמככה אתה הולך להוריד.. וגם תקבל מקומות מובנים למאוררים (שמין הסתם יהיו 120..) מה שיתן לך גם אותה רמת שקט וגם יותר יופי.

פורסם

אני מבין שאתה לא רוצה להקשיב..

באת שאלת ענו לך ואתה ממשיך לריב..

המארז הזה הוא מארז שמגיע מושתק.. לכן הוא מגיע עם מינימום מאוררים שצריך.. כל מאורר שתוסיף יגדיל את כמות הרעש.. אם תשים חלון מפרספקס תגדיל עוד יותר את כמות הרעש.. אם זה מוד ראשון שלך והגימור לא יהיה ברמה של מפעל או קרוב אליה אתה תגדיל עוד יותר את הרעש...

אם המטרה שלך היא מוד תקנה מארז יותר מתאים ותחסוך 100 שקל על חומרי השתה שגמככה אתה הולך להוריד.. וגם תקבל מקומות מובנים למאוררים (שמין הסתם יהיו 120..) מה שיתן לך גם אותה רמת שקט וגם יותר יופי.

מסכים איתך מילה במילה .

קנה CM590 , יהיה מעולה בשבילך , מארז שקט , אם אפשרות להוספת מאוררים רבים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים