פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אני רוצה לקנות מחשב ורציתי את המארז הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~RC-500~6~0.htm# רציתי לדעת עם יש לו קירור טוב ואני גם מוסיף לו עוד מאוורר בחלון שאני עושה בצד ואם אתם רוצים להציע לי משהו אחר אז אני רוצה שיהיה לו צד חלק שאני יוכל לעשות חלון
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים זהו מארז שבנוי בדגש על שקט , חלון צד לא יתרום למטרה זו , אולי עדיף פשוט שתשקול לקנות מארז שמגיע עם חלון צד , נגיד כזה :http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1067
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים כמובן תלוי באיכות שבה תעשה את החלון ואיזה מאוורר תשים בפנים , בוא נגיד של הייתי בוחר את המארז הזה ספציפית לבניית חלון , אולי CM590/690 יתאים יותר ...
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים כל הרעיון שעומד מאחורי בניית המארז הנ"ל הוא הדגש על שקט , אם תעשה חלון תצטרך להוריד את הסופג/ אוטם רעש הזה , אז מה עשית בזה ?קנה מארז כמו : CM590 / 690 או ANTEC 300 וכו' ..או שתקנה כבר מארז מוכן שמגיע עם חלון , כמו : ANTEC 900 / טמפסט / V9 .
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר אם אני יקנה יקנה ANTEC SOLO ויסיוסיף לו מאוורר 92 ומאוורר 80 זה יקרר טוב ויהיה שקט
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אם אני יקנה יקנה ANTEC SOLO ויסיוסיף לו מאוורר 92 ומאוורר 80 זה יקרר טוב ויהיה שקטהוא מגיע עם שני מאוררים של 120 (מקדימה ומאחורה ) , אין אפשרות להוספת מאוררים נוספים לפי מה שאני יודע .
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר אתה טועה הוא מגיע עם מאוורר אחד של 120 עם בקרת שליטה מאחורה ויכולים להוסיף עוד שני 92 מקדימה אז אני מוסיף אחד ואני עושה חלון בצד אז אני עושה חור לעוד אחד של 80 ואם אני יוסיף את שני המאווררים האלה זה יקרר טוב ולא יהיה רואש
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אני מבין שאתה לא רוצה להקשיב..באת שאלת ענו לך ואתה ממשיך לריב..המארז הזה הוא מארז שמגיע מושתק.. לכן הוא מגיע עם מינימום מאוררים שצריך.. כל מאורר שתוסיף יגדיל את כמות הרעש.. אם תשים חלון מפרספקס תגדיל עוד יותר את כמות הרעש.. אם זה מוד ראשון שלך והגימור לא יהיה ברמה של מפעל או קרוב אליה אתה תגדיל עוד יותר את הרעש...אם המטרה שלך היא מוד תקנה מארז יותר מתאים ותחסוך 100 שקל על חומרי השתה שגמככה אתה הולך להוריד.. וגם תקבל מקומות מובנים למאוררים (שמין הסתם יהיו 120..) מה שיתן לך גם אותה רמת שקט וגם יותר יופי.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים אני מבין שאתה לא רוצה להקשיב..באת שאלת ענו לך ואתה ממשיך לריב..המארז הזה הוא מארז שמגיע מושתק.. לכן הוא מגיע עם מינימום מאוררים שצריך.. כל מאורר שתוסיף יגדיל את כמות הרעש.. אם תשים חלון מפרספקס תגדיל עוד יותר את כמות הרעש.. אם זה מוד ראשון שלך והגימור לא יהיה ברמה של מפעל או קרוב אליה אתה תגדיל עוד יותר את הרעש...אם המטרה שלך היא מוד תקנה מארז יותר מתאים ותחסוך 100 שקל על חומרי השתה שגמככה אתה הולך להוריד.. וגם תקבל מקומות מובנים למאוררים (שמין הסתם יהיו 120..) מה שיתן לך גם אותה רמת שקט וגם יותר יופי.מסכים איתך מילה במילה .קנה CM590 , יהיה מעולה בשבילך , מארז שקט , אם אפשרות להוספת מאוררים רבים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.