עבור לתוכן

למחשב עד 4000 שקל עם כרטיס מסך סביר+.

Featured Replies

פורסם

צריך מחשב נייד כמו שרמשתי הייעוד שלו זה בעיקר לאינטרנט אבל הרצון הוא שיצליח לסחוב לי פיפא או GTA החדש.. לא משהו בומבסטי.

התיכנון הוא לקנות מאייבורי אבל כמובן שאני פתוח להצעות.

תודה מראש חברים.

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

חבר'ה אני אשמח לקצת עזרה פה כי לי אין מושג בכלל בניידים.

פורסם

התקציב שלך נמוך למדי בשביל משהו שיריץ בצורה סבירה משחק כבד כמו GTA IV. תסתכל אולי על ה- Gigabyte W576V.

פורסם
  • מחבר

העיניין שבGTA אלה משחקים שכמה שהם חדשים ככה הם עדיין לא צריכים איזה מחשב על כמו משחקים כדוגמת קרייסיס או משהו מהלייבל הזה.

העיניין שרציתי מחשב באיזה 3 וחצי אלך ואולי בשאר השקעה באיזה כרטיס מסך חיצוני מה דעתך עדיין אין סיכויי שיריץ משחק כמו ה-GTA גם על הגדרות בינוניות ומטה אוכל..

פורסם

העיניין שבGTA אלה משחקים שכמה שהם חדשים ככה הם עדיין לא צריכים איזה מחשב על כמו משחקים כדוגמת קרייסיס או משהו מהלייבל הזה.

זה היה נכון ל-GTA הקודמים, אבל GTAIV הוא משחק עם מנוע גרפי גרוע ולא יעיל, מה שהופך אותו לדי כבד.

עדיין ה-W576V הוא כנראה הכי טוב שתשיג בתקציב שלך, ובהגדרות לא גבוהות הוא אמור לספק את הצרכים.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי את המחשב הנ"ל באייבורי לא מצאתי יש לך קישור לתת לי אליו לגביי המפרט שלו, מחיר ומה הוא כולל?

ד"א באמת תודה על העזרה :yelclap: .

פורסם

זה לא בדיוק מה שהומלץ לך?

פורסם
  • מחבר

הייתי בטוח שהמלצתם לי על המחשב הראשון.

אני הלכתי על המעבד T6400.

ד"א עדיף לקנות מSKYPC אם הזיכרון הוא כפול ובאותו מחיר לא?

פורסם

זה לא משנה ממי אתה קונה, האחריות שלך מול היבואן בכל מקרה. אז קנה מהחנות שנותנת את הדיל הכי טוב.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מן הסתם אחי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים