עבור לתוכן

מחפש כרטיסי מסך של NVIDIA לצורך גיימינג כבד

Featured Replies

פורסם

טוב אז החלטתי לעבור לכרטיס של NVIDIA ולכן אני צריך תעזרה שלכם מה יצא לי טוב יותר מבחינת ביצועים,עלות,קירור יש דגש לקירור ביגלל שאצלי די חם בחדר לכן קירור זה דיי חשוב לי אז ככה רק כרטיסי NVIDIA כמה שיותר מתאימים למערכת שלי ושיתנו לי כמה שיותר ביצועים ברמות פירוט גבווה וברזולוציות גבוהות אולי גם פילטרים. תודה לכולם :xyxthumbs:

המיפרט שלי

E8500 3.0GHZ 6MB

GA-P45-DS3

G-SKILL DDR2 2X2GB 1000MHZ

HD4850 VAPOR-X 512MB

HUNTKEY 620W ספק לא ג'נרי

Samsung SyncMaster 2053bw 2ms 1:8000DC 1680X1050 max

חשבתי על 2 דגמים מה דעתכם ?

http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2204

פורסם

בטח תגידו שלמסך 20 ועל רזולוציה כזאת הכרטיס מספיק אבל מי הזווית שלי הוא ממש לא מספיק.

ענית כבר לעצמך... לא שווה כבר להשקיע כי יש לך כרטיס בסדר גמור, הוא מספיק, אם אתה רוצה לבזבז כסף תקנה אבל אתה סתם תבזבז כסף ותתחרט שקנית.

מתי שהכרטיס שלך כבר לא יוכל להריץ משחקים ברזולוצייה 1680x1050 תקנה כרטיס.

פורסם

מה אתה הולך לעשות עם כרטיס מסך הישן שלך?

בא לך ל"תרום" לאנשים עם דרישות נמוכות יותר ...

אשמח לשמוע את ההצעה שלך... :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תיראו כרגע הכרטיס מתפעל משחקים בצורה דיי טובה אבל ברגע שאני מפעיל פילטרים או משנה תהגדרות להכי גבוה הכל נהרס מזה נהרס פחות מי 20FPS בלתי שחיק לכן מה שחשבתי עליו זה אולי מערך של 2 כרטיסי HD4850 VAPOR-X 512MB אבל זה אומר שאני צריך ליקנות ב650 שקל כרטיס נוסף ואני לא בטוח עד כמה זה ישפר לי תחווית משחק מי מה שהבנתי לרוב זה יהיה שיפור של 60 אחוז,או שאולי לימכור תכרטיס שלי להוסיף עוד כסף וליקנות GTX260\275 מה דעתכם ?

וגם האם שווה ליקנות GTX260 192SP ב750 שקל או להוסיף 250 שקל בשביל גירסת ה216SP ובמה יתבטא ה24SP האלו ?

פורסם

בזבוז,יש לך את הHD4850 GDDR5 או את 4870 1GB שיתנו מענה טוב יותר.

גרסת ה1GB עדיפה בהפעלת פילטרים ברזולוציות גבוהות.

פורסם
  • מחבר

השאלה כאן היתה מה יותר עדיף לי - 2 כרטיסי HD4850 במערך קרוספייר או כרטיס GTX260 216SP מה לדעתכם יתן לי תמענה הכי טוב במשחקים

אינה הלינקים של הכרטיסים שאני חושב אליהם מה דעתכם ?

1 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1710

או

2 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2204

פורסם

4850 ב CF יהיו חזקים יותר מ GTX260 אחד וגם מ GTX285 אחד...

אבל זה יוצא יקר ולא משתלם... אם אתה כל כך רוצה לשדרג קח HD4890 / GTX275 מעל זה פשוט כלום לא משתלם...

פורסם

למה אבל יש לו כבר 4850 אחד, והלוח שלו מתאים לCF.

תקנה 4850 יד שניה במחיר זנותי ואתה מסודר.

פורסם

4850 כמו שהוא רוצה עולה 700+ שקל... וזה םא לשתלם לקנות אפילו אם יש לו כבר אחד כזה...

לדעתי עדיף למכור את ה 4850 ולקחת GTX275 / HD4890...

פורסם
  • מחבר

רגע נגיד ואני קונה HD4850 מי דגם אחר אבל עם הקירור הכי זול איך זה יתבטא בCF כאילו יהיה הבדל של טמפרטורות ? רצית 2 של VAPOR-X ביגלל שהקירור שלו ממש טוב

פורסם

אני לא מכיר את הגרסה הזאת, אם ההבדל הוא רק בקירור אתה יכול להוסיף עוד אחד בלי בעיה. אז מה אם הוא יהיה בקירור סטוק.

אני ראיתי בכמה אתרים 4850 יד שניה באיזור ה250-300 שקל. או שתקנה חדש במחיר הכי זול שתמצא. לפי מה שראיתי הגירסה שלך

לא מומהרת ככה שאני לא חושב שצריכה להיות בעיה.

פורסם

לפי דעתי לקנות עד 4850 זה בזבוז למה כי אחרי זה גם ככה הוא יצטרך כרטיס יותר טוב בעד כמה זמן אז לפי דעתי תילך על HD4890 VAPOR-X שהוא אחלה כרטיס

או GTX275 שפחות או יותר כמו ה-4890 החלטה שלך

פורסם

רגע נגיד ואני קונה HD4850 מי דגם אחר אבל עם הקירור הכי זול איך זה יתבטא בCF כאילו יהיה הבדל של טמפרטורות ? רצית 2 של VAPOR-X ביגלל שהקירור שלו ממש טוב

לא יהיה בעיה לשים 4850 פשוט עם ה 4850 שלך...

פורסם

למה בזבוז? הוא יכול לקנות כרטיס בשליש מחיר שייתן לו את אותה רמת ביצועים פחות או יותר.

יותר ממשתלם לפי דעתי.

ומה זה "הוא יצטרך לקנות כרטיס עוד כמה זמן"? לא הבנתי מה הכוונה?, ה4890 ישאר לנצח?

פורסם
  • מחבר

בואו נתחיל מחדש ביגלל שהלוח שלי לא תומך בCF מלא לכן 2 כרטיסי HD4850 לא יתנו מענה הוגן לביצועים,אני לוקח כרטיס של NVIDIA צריך שיהיה מקורר היטב זה הדגש הכי חשוב והדגמים שניראה לי שאני קונה הם GTX260 216SP או GTX275 עם תראו לי בנצ'ים שהGTX275 מראה ביצועים טובים על מערכת כמו שלי אני ילך עליו ללא ספק,עוד פעם חשוב השקט חשוב שיהיה בעל אפשרות לOC גבוה בעתיד או אחרי הקניה :silly: ושיהיה מקורר היטב שזה הדגש הכי חשוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים