פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים אבל אין לי כוח להתקין פוטו שופ................................או פיינט שופ אולי מחר אני אעשה
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מחבר סתם לכיף...Hammer זה המעבד החדש של AMD שיצא בסוף השנההוא חדש לגמרי והוא מעבד 64bit והוא אחלה מעבד! המעבד הראשון שיצא הוא ClawHammer 3400 במהירות אמיתית של 2Ghz... למעבד שתי סוגים ClawHammer שהיא הגירסה השולחנית ו SledgeHammer שהיא הגירסה לשרתים וכו'...
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים סתם לכיף... Hammer זה המעבד החדש של AMD שיצא בסוף השנה הוא חדש לגמרי והוא מעבד 64bit והוא אחלה מעבד! המעבד הראשון שיצא הוא ClawHammer 3400 במהירות אמיתית של 2Ghz... למעבד שתי סוגים ClawHammer שהיא הגירסה השולחנית ו SledgeHammer שהיא הגירסה לשרתים וכו'... מה מייצג 3400? שהוא יהיה מקביל למעבד INTEL במהירות של 3400?
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים מחבר כן... מקביל במהירות ואפילו עולה על NorthWood 3.4GHz כמו שהלך הניקוד היום...
פורסם 2002 בפברואר 2323 שנים כן... מקביל במהירות ואפילו עולה על NorthWood 3.4GHz כמו שהלך הניקוד היום... זה הלוגו שלי בשביל הHAMMER (פטיש): ;D
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים אני מבקש ממכם רשות להתחתן עם הSLEDGEדיברתי עם מישהו בכיר מאד בפיתוח של אינטל והוא אומר שכדי להתעלות על הסלדג' יקח להם זמןהם כבר פיתחו במת"ם מעבד בעל אותם ביצועים אבל הבעיה הייתה שאותו הם קיררו ע"י הגז הזה של המקררים שכחתי איך קוראים לו
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים אולי שיקררו אותו עם חנקן נוזלי????.גם ככה כל מעבד חדש שלהם עולה כמו קירור חנקון נוזלי ואז אפשר לקחת מעבד יותר חלש ולהגיע לאותם ביצועים..........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.