פורסם 2009 ביולי 2316 שנים היה רשום בפורום שמחשב שלא 64BIT לא קוורא זכרון מעל 3.5אז אם אני קונה מחשב E8400 זה 64 ביט או לא האפ מעבד כזה יקרא את ה 4 גיגה זכרוןעם לוח אם של GIGABAYT chipsetp4 ועוד משהו לפי דעתכם שווה להשקיע עכשיו בזכרון DDR3 או בתמיכה בו ועד כמה זה משנה המהירות של הזיכרון לצרכים של משחקים האם יש הבדל רציני בין 800 ל 1333תןדה
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים אתה קצת מתבלבלזה לא שהמחשב צריך להיות תומך 64BIT אלא מערכת ההפעלהאם יש לך מערכת הפעלה 64BIT אז תוכל לנצל את ה4GBיש לך תשובות הרבה יותר מפורטות בנעוץ, אני מציע לך לעבור שם
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים ועוד משהו לפי דעתכם שווה להשקיע עכשיו בזכרון DDR3 או בתמיכה בולא.על כל השאר יש תשובות בסטיקי זיכרונות.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אם יש לך כסף מיותר אני הייתי הולך על DDR3אבל אם לא אז זה לא ממש נחוץ כי הוא עדיין די יקר יחסית לDDR2
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים DDR3 לא יתן לו שום שיפור ביצועים, אז בשביל מה? אם זה בשביל העתיד אז זה גם כן לא נותן כלום כי בעתיד ה-DDR3 יהיה זול יותר. אני לא יכול לחשוב על עוד סיבות..
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים למה לא יתן לו ביצועים?הזכרון עצמו כן תורם לביצועיםזה שהוא עדיין נחות מDDR2 ביחס של מחיר-ביצועים זה לא קשורבגלל זה אמרתי שאם יש לו כסף מיותר שילך על זהאם לא שיחכה שיהיה יותר זול ויכנס יותר למיינסטרים
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים שיפור הביצועים כמעט ולא קיים, ספק אם בכלל מורגש.אתה אומר שיקנה DDR3 "אם יש לו כסף מיותר", אני אומר שיקנה DDR3 אם הוא אהבל או אם כשהוא בודק יתרה בבנק אז רשום לו "8" במאוזן.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אין כאן דעה, יש עובדה והיא שההבדל לא מורגש. חפש השוואות ברשת ותראה בעצמך, לי אין סבלנות לפלח המשתמשים שמזלזלים במה שאומרים להם.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים חחח טוב אתה קצת מחזיק מעצמך יותר מדי אבל בכיףאף אחד לא זלזל במה שאמרתאתה מזלזל במה שאני אומראז קודם כל תירגעדבר שני כבר ראיתי השוואותוכן יש שיפוראמנם לא מצדיק את המחיראבל אכן שיפור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.