פורסם 2009 ביולי 2316 שנים שלום לכולםרציתי לדעת איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות מחיר לא משנה כל כך אבל גם לא יותר מידי..יש לי לוח דגם asus striker II extremeכרגע יש לי זכרונות של Corsair 1333 שלפי דעתי ממש גרועיםכדאי להוציא תזכרונות האלה צריך מגבת מטבח מרוב שהם רותחים כמו להוציא מגש בורקס מהתנורתודה לעוזרים
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר nika הבעיה היא שהמחשב עושה ריסטרטים והטמפרטורה של החומרה במחשב עולה ל45 47 ומעבד עולה ל48 ב50 הוא ניכבהאני חייב לציין שהזכרונות האלה ממש רותחים אני צריך לסגור למחשב לכמה שעות על מנת שהם יתקררו 3 שעות עבודה במחשב שעתיים כיבוי לי זה לא ניראה נורצליהשמח לתשובה
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר NIKE יש בעיה הבעיה היא בכרטיסי הזיכרון פירמוט לא עזר למרות זאת אני כן חושב שיש בעיה גם בלוח שיש עליו קירור שמספיק לO.Cבצורה הכי טובה שיש וכך אני רואה שיש בעיה בטמפרטורה של הרכיבים האמת זה לא קרה לי מאז החליפו לי תלוחהבעיות נוצרו המעבד היה מגיע ל36 בעומס כבד והלוח היה מגיע ל35 גם במאמץ רב כך שאין כבר מושג מה לשעותאני די מבין בצחום המחשב והחומרה בו תדריך אותי ותן לי עיוון מה אוכל לעשות על מנת שהמחשב לא ידפוק ריסטיםולא יעלה לטמ'פ כל כך גבוהה וכמו שאמרתי הכרטיסי זיכרון מתחממים בצורה מהירה וזה לא היהמקווה לתשובה תודה בכל אופן
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים תתחיל מלהריץ Memtest עם דיסק/DOK אתחול, כמה שיותר זמן יהיה יותר טוב, נאמר מינימום שעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.