עבור לתוכן

אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב ב10000 עד 110000 שקלים (ללא ציוד היקפי).

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם תוכלו לעזור לי ולענות לי על שאלותיי, תודה רבה.

שמי הוא בן ואני בן חמש עשרה וחצי. כרגיל יש לי בחדר מחשב פשוט ומאוד מינימליסטי שקנו לי הוריי לפני כ-6 שנים. מחשב שמתפקד רע וללא ספק זמנו טרם חלף.

אני לא מאשים את הוריי שקנו לי מחשב כזה, כי הם אינם מבינים כלל וכלל בכל נושא המחשבים והמפרטים. אין להם בכלל מושג שיש אופציה כזאת לבנות מחשב לפי בקשתך ולפי צרכייך.....הם תמיד קונים וקנו את המחשבים שלנו לבית (לי,לאחי ולאחותי) כיחידה אחת מורכבת *(קומפלט)* באופיס-דיפו, בתווך מחירים של 3000-3500 שקלים.

האמת היא שגם אני לא כל כך בקיע בתחום הזה אבל אני *!מאוד מעוניין ללמוד!* ולרכוש מחשב חדש.

אז הנה הבקשות והשאלות שלי:

אשמח אם מישהו יוכל להשקיע ולעשות את המאמץ לכתוב לי את השימושיים לכל חלק שנמצא במחשב, כלומר אני לא כל-כך יודע מה כל אחד מן החלקים שמופיעים פה ברשימה למטה, משמשים.אז אשמח אם מישהו יכתוב לי בבקשה את שימושם, תודה!.

מעבד- (מה תפקידו?).

כרטיס מסך (מה תפקידו?).

לוח אם ( מה תפקידו?) .

ספק כח (מן-הסתם תפקידו לספק כח, אבל בכל זאת תסבירו לי בבקשה).

דיסק קשיח ( מה תפקידו?).

כרטיס קול ( מה תפקידו?).

מארז ( מה תפקידו ? ).

הזיכרון ( מה תפקידו ? )

אל-פסק ( מה תפקידו?) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1093

וכל שאר החלקים הנחוצים למפרט של מחשב טוב.....(פשוט אני לא יודע את כולם...אז אני לא יודע אם חסרים עוד חלקים ששככתי לכתוב......השלימו בעצמכם....תודה מראש ).

ועכשיו לנושא אחר.....אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך טיפים ועזרה.

אני משקיע 10,000 שקלים(את הכסף מהבר-מצווה כדיי לקנות את המחשב הטוב ביותר שאוכל לקנות בכסף הזה).

חריגה מקסימלית 11,000 שקלים.

דברים שאני רוצה שיהיו במפרט:

1. 2 טרה-בייט זיכרון(2000 ג'יגה בייט).(השאלה שלי מה עדיף?, שני כוננים של טרה בייט לכל אחד, או כונן אחד של 2 טרה-בייט?....בבקשה נמקו והסבירו לי מה מבין שתיהן עדיף ולמה....תודה).

2.

3. אני גם רוצה שיהיה לי כונן דיסקטים .

4.

אני רוצה אל פסק(למרות שאני לא בטוח שאני יודע מה זה....אבל אם זה מה שאני חושב שזה אז אני כן רוצה אחד כזה.(נגד הפסקות חשמל....כדיי שלא יפגע במחשב.

5. אני רוצה חיבורhdmi כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה אבל אני רוצה לראות באיכות גבוהה...לא בקבלvga....מבינים...

אני גם רוצה קירור טוב למחשב...הרבה מאוררים ...כדי שהמחשב לא יתחמם יותר מידיי ויהרס....ואני לא רוצה לשמוע מהמאווררים רעש או כל צליל קטן כי.....זה פוגע לי בשמיעה...

לסיום אני רוצה את המחשב עם הכרטיס מסך הכי חזק בשוק שיחזיק לי את כל המשחקים הכי כבדים ויתן לי איכות צפייה ברמה הגבוהה ביותר.....והכי הכי הכי חשוב שיהיה מחשב מהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מאוד!

תודה .

פורסם

3 דיונים שונים?

אל תאלץ אותי להזהיר אותך רק כי אתה עצלן מכדי לקרוא את החוקים.

הדיון שלך ממשיך כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421242.0

ובאותה נשימה, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים