פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים fighter החודש נינטנדו הוציאו לDSI עדכון שחוסם דברים מסוימים ... אל תחשוב שזה לא יכול להיות בWII ובגלל זה מומלץ לבדוק לפני עכשיו אני בכלל לא יודעת מה לעשות....הבנתי את המטרה של ה-WIICONNECT24... אבל אני עדיין לא יודעת אם כן להפעיל אותו או לא להפעיל....האם בלעדיו עדיין הערוצים של המזג אוויר והחדשות יכולים לפעול או שחייב אותו?כניראה שחייבים אותו לערוצים האלו אבל תביני גם אם את מאשרת WIICONNECT24 את יכולה לסגור אותו בהגדרות ככה שאין בעיה לנסות זה לא שאת מאשרת ולא יכולה לשנות תנסי את זה ותחליטי אם את רוצה את הWIICONNECT24 פתוח או לא אני אישית אחרי שראיתי את הערוצים האלו -שזה סתם שטויות דרך אגב כיביתי אותו בעניין דפדפן אז ככה נינטנדו במקום לתמחר תוכנות ומשחקים לקניה באופן רגיל מוכרת דברים לפי "נקודות WII" המחיר של הנקודות האלו תלוי באזור לדוגמה באזור אמריקה 5 $=500 נקודות WII ודפדפן עולה 500 נקודות באירופה אם אני לא טועה זה לפי המטבע האנגלי אבל לא יודע אם זה 5=500 נקודות כמו באמריקה בכל מקרה זה דפדפן פשוט אבל חביב ולדעתי שווה את הכסף בעיקר כי אפשר להפעיל בו סרטוני יוטיוב מהמיטה http://www.youtube.com/watch?v=MWU7idK9lkA&feature=relatedרק כמו שאמרתי אין תמיכה בעברית בכלל למרות שהצלחתי לכתוב בHWZONE כמה פעמים אם הWII רק לראות אם זה פועל (כתבתי באנגלית)
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים טוב אני פרשתישקרירין ימשיך להפיץ את דברי הפחד שלואה וDSI זה לאידיוטים, אני לא מאמין שאתה בכלל מסתכל על החרא הזה שנקרא wiiware/dsware, משחקים של ילדים קטנים
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מה הקשר dsware ? אני מדבר אתך על הDSI עצמו בDS הקודמים אין אפשרות עדכון אבל בDSI יש ותראה שנינטנדו חסמה ...בעדכון האחרון ואולי יום אחד תנסה מהלך דומה לWII
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר טוב בואו לא נריב אני באמת לא יודעת עד כמה יצא לי להשתמש במזג האוויר ובחדשות ובכלל כמה יצא לי להשתמש בדפדפן.... נראה לי דבילי לשלם גם על זה כדי לגלוש באינטרנט ב-WII, יש לי שלושה מחשבים אני לא צריכה עוד אחד... חחחח ה-WII בשבילי לא נועד לעוד מחשב עם אינטרנט אני עדיין לא יודעת מה לעשות בנוגע ל-motionplus, אני ממש רוצה לקנות אותו, אבל בארץ הוא יקר בטירוף... וכמובן זה מיותר לקנות רק אחד כי חבל... אז מה אתם אומרים? לחכות? לקנות מארה"ב? אתם קניתם כבר?
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אני עדיין לא יודעת מה לעשות בנוגע ל-motionplus, אני ממש רוצה לקנות אותו, אבל בארץ הוא יקר בטירוף...וכמובן זה מיותר לקנות רק אחד כי חבל... אז מה אתם אומרים? לחכות? לקנות מארה"ב? אתם קניתם כבר?שאלה...? ניסית לשחק בו, יש באמת הבדלים לטובה?
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר לא אני אישית לא שיחקתי בו.אבל קראתי וראיתי ביקורות עליו, ואנשים שיש להם אומרים שזה ממש שונה שמשחקים עם זההשחקן ממש קורא את תנועות היד
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים OK טוב לדעת, אני אבדוק גם את העניין.שמתי לב שהשלט קצת קופצני לפעמים במשחקים, אולי זה באמת פותר את הבעיה.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים urib זה לא יפתור לך אף בעיה במשחקים שלא תומכים בזה אין לו תאימות לאחור כזאת במשחקים שלא תומכים שזה כל הישנים ועוד הרבה חדשים הוא לא עושה כלום אם אתה מרגיש קופצניות תנסה לשחק אם הסנסור בר -(הדבר שאתה שם על הטלוויזיה ) יש שם נורות אינפרה אדומות ולפי זה הפוינטר ממקם את עצמו אם המיקום לא טוב אז הפוינטר לא יפעל במיטבו בהגדרות של הWII אתה גם כותב אם שמתה אותו מתחת המסך או מעל גם זה יכול להשפיע אז תבדוק הגדרות ואת המיקום בכל מקרה אם יהיה לי זמן מחר אני יקנה את המושאן פלוס לנסות אותו
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר קרירין, מאיפה אתה קונה מחר את הmotion plus? אולי אם נארגן איזו קנייה קבוצתית יורידו במחיר... מה אתה אומר?אבל בכל מקרה אם באמת אתה קונה מחר, אז אחרי שתנסה אותו תגיד לי אם באמת מרגישים הבדל (יש לי את המשחק grand slam tennis)אמרו לי שבמשחק הזה ממש מרגישים את ההבדל כי הוא גם נועד בשבילו, כל תנועה קטנה שעושים עם היד השחקן עושה אותה גם.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים רציתי לקנות מבאג רעננה אבל הטמבלים מוכרים ב50 שקל יותר ולא היו מוכנים להוריד ל200 שקל אז טלפנתי לאופיס דיפו רעננה ואין להם כרגע במלאי אני יודע שיש להם מדניות של השוואת מחיר ואין לי בעיה להראות להם חנויות פיזיות שמוכרות ב200 הייתי קונה מאנגויסטיק או ממדיה גיים אם זה היה מוצר גדול או כמה מוצרים אבל בגלל שזה כולה מוצר אחד קטן אני לא רוצה לינסוע מחוץ לרעננה בשביל זה או לשלם על הזמנה שאז גם ככה זה יצא מעל 200 שקל אני כניראה יחכה לאופיס דיפו ככה שהמחר ידחה עד שיהיה להם במלאי אבל אם את גרה בשרון ומצליחה לקמבן משהו סבבה תיראי אני יפתח דיון חדש לראות מי מעונין לקנות מהארץ אם יהיו מספיק אנשים ננסה לעשות קניה קבוצתית בטח יש איזה ספק לזה בארץ או משהו תיכנסי לדיון שאני יפתח בפורום קונסולות עוד כמה דקות
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר אני לא גרה בשרון.... אני גרה בחולון...אבל אני מאמינה שאם נצליח לעשות מכירה קבוצתית זה לא ממש ישנה לי מאיזה חנות... (כמובן לא מאילת...חחחח )ראיתי את הדיון שפתחת. סבבה לדעתי. נקווה שיהיה ביקוש ואז זה יהיה מעולה
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים urib זה לא יפתור לך אף בעיה במשחקים שלא תומכים בזה אין לו תאימות לאחור כזאת במשחקים שלא תומכים שזה כל הישנים ועוד הרבה חדשים הוא לא עושה כלום אם אתה מרגיש קופצניות תנסה לשחק אם הסנסור בר -(הדבר שאתה שם על הטלוויזיה ) יש שם נורות אינפרה אדומות ולפי זה הפוינטר ממקם את עצמו אם המיקום לא טוב אז הפוינטר לא יפעל במיטבו בהגדרות של הWII אתה גם כותב אם שמתה אותו מתחת המסך או מעל גם זה יכול להשפיע אז תבדוק הגדרות ואת המיקום בכל מקרה אם יהיה לי זמן מחר אני יקנה את המושאן פלוס לנסות אותו תודה קרירין, עזרת מאוד! אני דיי ירוק בתחום של ה-Wii.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים מחבר מישהו יודע אם יש ל-WII את המשחק הקלאסי של סופר מריו? (ואם כן אז איך הוא נקרא)תודה!
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים איזה מהם ? בכך מקרה תבדקי ב"חנות הווירטואלית " אם הם הוציאו כבר את הישנים לNES זה עולה 500 נקודות WII ולSNES זה 800 נקודות ואני חושב שלN64 זה גם בערך 800 נקודות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.