עבור לתוכן

שווי של פלייסטישן 2 כיום

Featured Replies

פורסם

שלום, רציתי לדעת מהו השווי של הפלייסטישן 2 העבה מדגם SCPH-50004? (עם שני שלטים ושני כרטיסי זכרון כמובן). ???

כיוון שכבר לא מוכרים אותו אז לא מצאתי בשום מקום.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

לא הרבה

היום דק חדש עולה בערך 600 שקל בארץ והרבה אנשים אפילו נותנים את הPS2 בחינם

אני לדוגמה נתתי לגיס

אני חושב שתבקש 200 שקל אולי יצא לך מזה משהו

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה. :)

כבר נתקלתי במחירים גבוהים יותר של הדק:

http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=66

חשבתי למכור את הסוני שלי כולל כל המשחקים והשטויות אבל אם זה שווה רק 200 אז אני כבר אשאיר את זה אצלי.

דרך אגב, העבה כיום לא נחשב יותר טוב מדק כיוון שיש לו מאורר גדול יותר ואפקטיבי יותר? סליחה שאני סוטה מהנושא ותקן אותי אם אני טועה.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

לא הוא לא נחשב טוב יותר

אפשר לגרד אולי קצת יותר אם הייתה מחבר לו ארד דיסק +תוכנות מסוימות אבל זה לא שווה את המחיר אם אתה רוצה למכור אותו

בנוגע למשחקים אם יש לך מקורים אתה יכול לגרד עוד כסף

אבל אל תצפה לסכומים גבוהים המכשיר די מת גם בארץ

חנויות גם פה עברו בעיקר לקונסולות החדשות יותר כמו הWII\PS3\360 והPS2 נימכר כמוצר מוזל

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

חבר'ה מכרתי ב500 עם שני שלטים, שני כרטיסי זכרון (אחד של 1MB והשני של 8MB), עשרה משחקים מקוריים (שישה לPS1 וארבעה לPS2), ללא צ'יפ הגרסה העבה ועם שני כבלים (RGB ולחשמל).

רציתי לשמוע את דעתכם, יצאתי פראיר / מרווח?

פורסם

עסקה סבירה ל2 הצדדים.

פורסם
  • מחבר

שמח לשמוע, כבר הייתי בטוח שיצאתי פראיר:)

פורסם

חבר'ה מכרתי ב500 עם שני שלטים, שני כרטיסי זכרון (אחד של 1MB והשני של 8MB), עשרה משחקים מקוריים (שישה לPS1 וארבעה לPS2), ללא צ'יפ הגרסה העבה ועם שני כבלים (RGB ולחשמל).

אני חושב שיצא לך מאוד טוב

בארץ הציפים למיכור משומש דגם ישן בלי ציפ ב500 שקל זה מאוד טוב

פורסם

סה"כ - משחקים נמכרים במאוד זול (עסקאות של 1+1 ב100 על רוב הגדולים שהיו, ובודדים עולים 100 + , שלא לדבר על לקנות מחול...)

ומכשיר חדש כאמור - שבטוח יחזיק מעמד יותר זמן משלך עולה 600 עם כרטיס זיכרון ו2 שלטים , ככה שסה"כ - שני הצדדים הרוויחו.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אחלה. אם כל המשחקים היו של פלייסטיישן 2 אז בטח הייתה לי התלבטות אם למכור או לא, אבל בגלל שרובם של פלייסטיישן 1 אז לא היה אכפת לי :)

עכשיו ההתלבטות היא אם לקנות WII או לחכות לWII 2 :-\

פורסם

WII 2 כניראה לא יצא בקרוב

אתה יכול לחכות שהצבע השחור יצא במערב

blackWii.jpg

או להורדת מחיר שהערכות מדברות על קרוב לקריסמס (עוד כמה חודשים )

WII 2 בטח יצא עוד שנתיים ואולי אפילו מאוחר יותר אם נינטנדו תוציא מכשיר ביניים כמו שהיא עשתה אם הDSI

אבל גם אם יצא מכשיר בינים זה לא יצא בשנה הקרובה

פורסם

מכיוון שהמכשיר נמכר, כבר אין טעם לדיון ולכן אני אנעל אותו.

לגבי התלבטות בין WII ל-WII 2 - דגם חדש של הקונסולה לא אמור לצאת בשנים הקרובות, במיוחד בהתחשב בכך שאורך חיים של קונסולה הוא בערך 5-7 שנים. ה-WII יצא לשוק בסוף 2006 כך שמינימום ב-2011 תהיה צפויה קונסולה חדשה לנינטנדו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים