עבור לתוכן

עזרה בפתיחת חשבון פייפל

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת כמה דברים.

הראשון איך לפתוח נכון את החשבון בלי לתת את הויזה. (כלומר רווחים שיגיעו לחשבון ולשלם איתו באתרים שתומכים בו)

ולמה אני צריך לתת פרטים אישיים כאלו כגון מקום מגורים טלפונים וכו'.. האם זה חובה ולמה?

פורסם

אי-אפשר לפתוח חשבון בלי כרטיס אשראי.

פורסם

השאלות שלך מראות שאתה לא מבין למה Paypal משמש.

פורסם
  • מחבר

הכוונה שלי לעשות ארנק ווירטואלי בלי פרטים אישיים שלי. לא שיש לי איזה בעיה לתת אותם אבל אני רוצה לדעת למה הם צריכים אותם בכלל?

ועד כמה שידוע לי שבפתיחת חשבון פרטי אפשר לא להזין את הכ.אשראי אני פשוט רוצה לדעת בבירור עם זה נכון שאני לא יעשה את התהליך הזה סתם.

פורסם

אפשר לפתוח חשבון ללא הזנת כרטיס האשראי. אבל רק בחשבונות החינמיים

ואתה מן הסתם לא מקבל כסף מהחשבון ולא יכול להעלות עליו כסף מכרטיס האשראי. לי יש חשבון בלי כרטיס אשראי עם 30 דולר שהרווחתי באינטרנט

ביינתים אני לא יודע לאן לדחוף אותם לכן אני לא מזין שום מספר

פורסם

אי-אפשר לפתוח חשבון בלי כרטיס אשראי.

מה אתה אומר?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה רבה זרמתי לפתוח חשבון ללא כ.אשראי.

עכשיו יהיה אפשר לנסות כל מיני אתרים PTC

פורסם

מה אתה אומר?

כל הכבוד, השקל בדרכו אליך.

פורסם

אחלה תודה רבה זרמתי לפתוח חשבון ללא כ.אשראי.

עכשיו יהיה אפשר לנסות כל מיני אתרים PTC

לא ממליץ בכלל

אתה רואה את כל ה "-"ים בחשבון?

זה תשלומים ל-PTC, הפלוסים זה תשלומים על עבודות

לא קיבלתי שום דבר חזרה מ-PTC, אחרי השקעה של למעלה מ-370$. (תחשוב שלקחתי 1,500 ש"ח וזרקתי לפח)

ולא, הייתי מאוד מנוסה בעסק ה-PTC ונרשמתי לאתרים שהיו כביכול בטוחים.

כל הכבוד, השקל בדרכו אליך.

WoW!! תגיד, איך אתה מסתדר בלי מצחיק?

פורסם
  • מחבר

^^^

אפשר קצת פירוט? אני לא מתכוון להשקיע על זה בכלל אפילו לא אגורה כמובן. סתם בכל מקרה יש זמן פנוי אז חשבתי נכנס לאתר שתיים.. באיזה אתרים היית שאני אדע לא להתקרב לשם.

פורסם

המשך של שטויות בין אישיות יוביל לאבדון.

פורסם

המשך של שטויות בין אישיות יוביל לאבדון.

בין אישיות? אני אפילו לא מכיר את הבנאדם, אם הוא רוצה להביא לי שקל, בשמחה אבל אני לא חושב שזה יהיה שווה את הטרחה שלשלם כמה עשרות שקלים על אוטובוס בכדי להגיע אליי (או כמה מאות על דלק).

^^^

אפשר קצת פירוט? אני לא מתכוון להשקיע על זה בכלל אפילו לא אגורה כמובן. סתם בכל מקרה יש זמן פנוי אז חשבתי נכנס לאתר שתיים.. באיזה אתרים היית שאני אדע לא להתקרב לשם.

בוא נסביר לך ככה-

אתה לא תרוויח שום דבר מזה לבד, אתה תצטרך או לגייס אנשים תחתיך

או לקנות אנשים מגוייסים.

האתרים שהייתי בהם, דאגתי אישית שלא יהיו קיימים יותר אחרי שפקפקו באיומים מצדי אודות אי-תשלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים