עבור לתוכן

מפרט למשחקים עד 1500 ש''ח ללא ציוד היקפי.

Featured Replies

פורסם

ספק SSET350W במחיר של 200 שקלים מסכנים... איפה אתה רואה משהו לא בסדר בזה?

ומספיק עם הגישה של שוק מחנה אייבורי.

פורסם

אני עצמי נדפקתי פעמיים בגלל ספק ג'נרי כי האמנתי בדיוק כמוך, לאחר החלפה של ספק ג'נרי "350" ל"500W" ששניהם נשרפו, קניתי FSP400 ששילמתי עליו איזה 30 שקל יותר, עד היום הוא מחזיק את המחשב היותר ישן ללא שום בעיות. תאמין לי הלכתי מספר פעם לסניף של KSP וראיתי בדיוק איך הם מרכיבים שם מחשב- סביבת עבודה לא רצינית והרכבה מזלזלת. רוב הבעיות שיש אצלם ברשת הם גורמים בעצמם, כנ"ל בנוגע לרשת אייבורי.

אני לא מתכוון להמשיך עם זה כי זה לא קשור לדיון ונחשב לספאם.

אם אתה רוצה לגרום לאנשים לבטוח יותר בספקים ג'נריים, פתח דיון ב"מארזים וספקים".

פורסם

אתה מיעוט ולא מייצג :

אייבורי ו KSP חיים על ספקי כוח פשוטים עשרות שנים ללא שום בעיות .

זה שהלכו לך 2 ספקים לא אומר שכל הספקים הגנרים בשוק דפוקים גם בספקי כח גנרים יש דרגות יש ב 30 שקל ויש ב 70 ש"ח .

אין לי אינטרס כספי פשוט נמאס לי לראות אנשים במפרטים רושמים " זה גנרי תזהר " נו באמת ...

זה ממש ילדותי ולא מקצועי ברור שעדיף ספק כח של ENERMAX מאשר של TZAG ELITA אבל תלוי מה התקציב מה השימוש ואיזה חלקים הוא אמור לסחוב .

זה חייל שצריך מחשב לשימוש ביתי + משחקים כדי להעביר את החופשה מהצבא אני מוכן לחתום על המפרט שלי שהוא יהנה .

אם הוא היה מציין דברים כמו O.C או משחקים כבדים זה היה שיקול אחר .

אני אישית עובד עם מאיצים גרועים יותר מ 9500GT ועם ספק 500W פשוט של 100 שקל ואין לי שום בעיות וכל המשחקים עולים בהגדרות נמוכות.

יש לי 9550 ATI AGP אז אני מאמין שעם PCIE 9500GT 1GB לא תהיה לו בעיה

תאמין לי הלכתי מספר פעם לסניף של KSP וראיתי בדיוק איך הם מרכיבים שם מחשב- סביבת עבודה לא רצינית והרכבה מזלזלת. רוב הבעיות שיש אצלם ברשת הם גורמים בעצמם, כנ"ל בנוגע לרשת אייבורי.

יש בעיה אחת עם KSP , אייבורי ושאר החנויות בישראל שהם עובדים בצורה שהיא לא אנטי סטטית לא פלא שיש " תקלות מוזרות "

ברגע שטכנאי נוגע בציפ' לוח , זיכרון , מעבד או וואט אבר עם הידיים ואין לו ארקה ברגל וברצפה שלא יתפלאו .

אבל אתה יודע כמה עולה לעשות ארקה ? אני יודע שמשטח בגודל של בלטה ברצפה עולה 3000 ש"ח מי יעשה את זה ? וזה בדוק !

מי ישקיע עשרות אלפים בשביל מעבדה אנטי סטטית כמו שהיצרן של החלקים עושה ?

מדינת החלטורה , אז שאתה מדבר על " מותג " עדיף שתפחד יותר מהצורה שהם נוגעים בחלקים זה יותר מסוכן .

פעם מישהו פתח פה דיון על זה ? מתעסקים בשטויות במקום בעיקר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים