עבור לתוכן

אז מה אתם אומרים ג'ק המרטש היה אמיתי?

Featured Replies

פורסם

או שזאת הייתה באמת המצאה של העיתונאים כדי לקדם מכירות,והם לקחו כמה מקרי רצח של זונות שביצעו אנשים שונים והמציאו את הדמות "ג'ק המרטש" שכיויכול היה רוצח סדרתי אחד שאחראי לכולם?

(ואני מוכרח לציין שזה צריך להיות צירוף מקרים מטורף כי היה דפוס מסויים בלפחות 3 מתוך הנרצחות וגם היה רצח כפול בהפרש של פחות משעה בלילה אחד).

לא מזמן יצא ספר של חוקר היסטוריה שטען שג'ק המרטש הומצא כדי לקדם את מכירות העיתונים,ובמיוחד את המכירות של עיתון חדש שהיה צריך פוש חזק כדי להצליח:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3709337,00.html

אבל בתור אחד שקרא המון על התעלומה הזאת,יש יותר מדיי דמיון בין הרציחות.ועדויות של אנשים שונים שסיפקו תיאור אחיד של הרוצח,היו כמה שטענו שראו את הזונות שנרצחו כ15 דקות לפני הרצח שלהן מדברות עם גבר שהחזיק ביד שלו חבילה גדולה באורך של כ45 ס"מ..ועוד כל מיני דברים שסותרים את הטענה שהוא הומצא וזה היה מעשה של כמה רוצחים שונים.

(גם כשחושבים על זה,האם בשנת 1888 בלונדון היה כל כך מסוכן שכל חודש נרצחה זונה אחרת בצורה מזעזעת כשמוציאים לה את כל האיברים הפנימיים ומרטשים לה את הפנים לחלוטין,ובכל פעם אדם אחר ביצע את הרצח?,בכמה רציחות גם נלקחו על ידי הרוצח איברים פנימיים מסויימים.מהנרצחת האחרונה נלקח הלב ואיבריה הפנימיים פוזרו בכל החדר שבו היא נרצחה,ה'מרטש' גם שלח מכתב למשטרה שבו הוא הוסיף חצי מכליה של קורבן אחר שלו ואמר שאת החצי השני הוא טיגן ואכל,ובאמת נלקחה כלייה מהנרצחת.מאחרת הוא לקח את הרחם.היו כל כך הרבה פסיכופאטים בלונדון באותה תקופה? שכל אחד מהם לקח איברים פנימיים ופיזר את השאר ליד הגופה?)

מעניין אם אי פעם יגלו את הזהות האמיתית של הרוצח,או לחילופין האם יוכיחו חד משמעית שזאת הייתה המצאה כדי לקדם מכירות עיתונים?.מה דעתכם?

פורסם

הוורלונים לקחו את ג'ק:

פורסם
  • מחבר

נחמד....למישהו יש דעה אמיתית?

פורסם

אמיתי לחלוטין. הוא מגניב מדי מכדי להיות מומצא.

פורסם
  • מחבר

מה שהכי מוזר זה ש85% אחוז שהוא היה קצב יהודי שחלה בסכיזופרניה פראנואידית.....וקראו לו יעקב לוי (בשיא הרצינות) אבל אי אפשר לדעת אם זה נכון...מקווה שלא ואם כן אז שלא יגלו שזה הוא חד משעמית אחרת תהייה לאנטישמים עוד סיבה לשנוא אותנו.... ;)

פורסם

אני לא מכיר את הסיפור יותר מידי כדי שתיהיה לי דעה בנושא, אבל גם אני שמעתי שככל הנראה גק המרטש שאנחנו מכירים לא היה קיים אלא מספר רוצחים כאשר חלק האחרונים היו חקינים שהושפעו מהרשום בעיתונים, בהקשר לעדויות לא הייתי סומך על ההעדויות שנלקחו על ידי המשטרה בזמנו...

פורסם

יש דמיון רב מדי בין הרציחות.לכן אני לא חושב שזה הומצא..

פורסם

אני לא יודע לגבי המקרה הזה, אבל במקרים כאלה הרבה פעמים אנשים רואים את מה שהם רוצים לראות

בעיקר כשעבודת המשטרה לא משהו והם מפרסמים את כל הפרטים בעיתונות ...

פורסם
  • מחבר

בשביל להיות חקיין צריך להיות גם פסיכי....והרצח האחרון היה הכי מזעזע,היו כל כך הרבה פסיכופאטים שהסתובבו חופשי בזמנו בלונדון? אם כן אז המצב שמה היה ממש על הפנים!

פורסם

הוורלונים לקחו את ג'ק:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

יווו אחי הרגתת אותי מצחוק!!!!!

פורסם

וזה אמור לעניין אותנו שזה הצחיק אותך כי?! :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים