פורסם 2009 ביולי 2316 שנים שלום אנשיםאני הולך לקנות מחשב כנראה היום ויש לי התלבטות בין שתי המחשבים האלהhttp://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htmhttp://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htmהשימוש שלהם יהיה לצורכי גרפיקה, פוטושופ, Maya וכ'ו.מה נראה לכם עדיף?המעבד של ווסטרו נראה יותר חזק אבל האם זה יותר חזק משמעותית?וגם מה עדיף מבחינת הכרטיס גרפי ה- Readon 3450 או Geforce 9300?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים שני מחשבים מאוד שונים מבחינת גודל, משקל ואיכויות אחרות.אני מעדיף את ה-Vostro. המחשב עצמו יותר איכותי, יותר קל, וכרטיסי המסך באותה רמה.
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר דיברתי עם החברה ודווקא קיבלתי המלצה חדשה למחשב הזהhttp://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htmאני כמובן ישדרג ל 4G זיכרון, ודיסק 250GB 7200RPM.המליצו לי לקחת ויסטה 64BIT כי זה הרבה יותר חזק אבל אני קצת מפחד שזה יגרום לבעיות עם תוכנות וכל מיני שטויותהאם ויסטה מספיק יציבה נכון להיום? ואם אני מתקין תוכנה של 32BIT על 64BIT זה לא אמור לגרום לבעיות?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים פה כרטיס המסך כבר חזק יותר, אין פה ויכוח. מבחינת איכות המחשב עצמו, ה-vostro עדיין מוביל, אבל זה שיקול שלך.אני מהאנשים שחושבים של-Vista 32bit אין בכלל זכות קיום, וחבל שהוציאו מערכת הפעלה כזו בכלל.אני כבר קרוב לשנה מריץ במחשב השולחני הראשי שלי Vista 64bit ונתקלתי בדיוק בשתי בעיות תאימות: דרייבר דפוק של כרטיס רשת אלחוטי של Ralink שגרם לתקיעות המחשב, ו-symbolic toolbox של MATLAB שלא נתמך בגרסת 64ביט של התוכנה (אבל תמיד אפשר להתקין גרסת 32ביט, שעובדת יופי על מערכת הפעלה 64ביט).
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר למה אתה אומר שהווסטרו עדיין מוביל?מבחינת מעבד יש להם אותו הדבר, הכרטיס גרפי של ה1555 יותר טובמבחינת זכרון זה גם אותו הדבר, ובנוסף ל 1555 יש קצת יותר יציאות ושטויות, אנידווקא מנסה להבין מה ההבדל, כי ה 1555 יותר זול אבל נראה קצת יותר טוב (בהנחה שלא משנה גודל המסך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.