עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לגרפיקאי ומעצב אתרים עד 5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עיצוב ובניית אתרים (Notepad (xD) ותוכנות בסגנון Dreamweaver בשביל הקוד, ו-Photoshop, Illustrator, InDesign (בגרסת CS4) וכד' לשם עריכת הגרפיקה עצמה.

לא אכפת לי מכרטיס המסך, אני ממש לא מתכוון לשחק על המחשב הזה והוא יהיה בעיקר בשימוש בזמן העבודה. כנראה שאצפה גם בסרטים עליו. (FHD)

* מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית)

* גודל המסך? 15", אפשר גם יותר אם זה בכלל נכנס בתקציב. הדגש הוא יותר על עבודה מאשר ניידות.

* משקל רצוי? לא רלוונטי ממש, הוא יכול להיות יחסית כבד, אני מתכוון לקחת אותו עם תיק גב. אבל לא להגזים כמובן.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות נשמע לי כמו זמן סביר.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אין צורך.

* בלוטות? כן.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? מכיוון שאני משתמש המון בהארדיסקים חיצוניים, 160GB יספיקו בהחלט.

* צורב DVD? כן.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות שתתפוס בארץ (:

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. כל עוד המחשב טוב. אבל יש לי העדפה לטאבלט PC. ראיתי את ה-HP TX-2620-EJ עם הטאבלט המובנה (אני עובד הרבה עם ה-intuos שלי בבית), אבל אין לי מושג לגבי טיב הלוח, או בכלל נוחות העבודה עם מחשב כזה. חבל לי שהמסך שלו יחסית קטן (12") ואני בטוח שהוא לא יהיה מספיק טוב לעבודה גרפית, העבודה איתו בטח תדרוש המון זום.. חיפשתי טאבלט PC אחרים ופשוט קשה למצוא אחד.

אשמח להצעות.

תודה מראש!

פורסם

טאבלט PC בגודל 15" לרוב מאוד לא פרקטי וכמעט לא קיים, בטח ובטח שלא בתקציב שלך. וותר על רעיון הטאבלט.

תחשוב בכיוון של DELL Latitude E5500 עם אחריות ל-3 שנים, או E5400 שהוא אותו דבר רק ב-14" ולכן קצת יותר קל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים