פורסם 2009 ביולי 2216 שנים ארבעה לילות וחמישה ימים יספיקו לנו לכל החברים באיה נאפה?אני מניח שזה מספיק...
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר אוקייודבר אחד שלא מצאתי זה:הרי הנחיתה היא בלרנקה,איך מגיעים מלרנקה לאיה נאפה?http://daka90.ynet.co.il/Deals/CdaDeals/0,1288,3832802-2,FF.html?from=department_3אני לא מצליח להבין מכאן האם הדיל הזה כולל מלון וגם טיסה או רק טיסה?
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים אוקיי תודה ומה לגבי הנושא של ההגעה מלרנקה לאיה נאפה?מהם דרכי ההגעה? אתה יכול להמשיך ולשאול, ואני להמשיך ולענות, אבל כדי שתפתח מעט עצמאות. עריכה: ביררתי בשבילך( ), כל יום יוצאים כשבעה אוטובוסים מלרנקה לאיה נאפה.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר מעולה,תודהאפשר לשאול איפה ביררת?וסתם באופן כללי,לא שאני הולך לנסוע לשם אבל איך זה להיות באמסטרדם?יקר?כייף?
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מעולה,תודהאפשר לשאול איפה ביררת?וסתם באופן כללי,לא שאני הולך לנסוע לשם אבל איך זה להיות באמסטרדם?יקר?כייף?את הכל ללא יוצא מן הכלל, ביררתי בגוגל. (!)ולגבי אמסטרדם, קודם כל תסיים עם איה נאפה, לאחר מכן תלך לצבא, ואז תתחיל להתעניין באמסטרדם... (אתה לא יכול להספיק הכל ביחד)
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר כמובן שאני לא אספיק הכל בבת אחתפשוט אחת המחשבות שהייתה לנו הייתה לנסוע לאמסטרדם,אבל רק טיסה לשם עולה 400$,אז אני מאמין שנסגור את כל החופשה שם אחרי שבוע ושני לונה פארקים ב4000 שח,קצת לא הגיוני...
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים באמסטרדם כיף מאוד. לא יודע איך בהשוואה לאיה נאפה.אבל אם אתה הולך לשם תשכח מלונה פארקים, כי לא ישאר לך כסף לעוגיות ולחלונות האדומים 8)
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים WOW חן אתה פשוט חתיכת טמטום מהלכת כואב לי הראש מהפוסטים שלך, אבל מצד שני אני מכור חתגובות השנונות(כבר לא כל-כך) שמפרסמים בהם. אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה.. להיכנס לגמילה? להתנתק מהאינטרנט? כמה זה עולה? כמה הצבא עולה? איך אני מגיע מהבית לבסיס? איך אני מגיע מהבסיס לאיה נאפה וכמה זה יעלה? דייייייייייייייייייייייי. ולנושא- אם הייתי מכיר את חן, הייתי מענה והורג אותו. וואו.. הפורום הרבה יותר טוב מהדובי...
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים להיכנס לגמילה? להתנתק מהאינטרנט? כמה זה עולה? כמה הצבא עולה? איך אני מגיע מהבית לבסיס? איך אני מגיע מהבסיס לאיה נאפה וכמה זה יעלה?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים חן, כל הפורום אומר לך (זו ממש לא פעם ראשונה) תקח אחריות, תהיה עצמאי, תברר בעצמך, תפתח את שקית הבמבה לבד, תכין שוקו לעצמך..... ומה אתה עושה ישר(!) אחרי שאומרים לך את זה? מבקש שיעשו בשבילך את העבודה... אני חושב שאתה באמת ובשיא הכנות - אבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.