עבור לתוכן

בעיות עם הוט ויס.

Featured Replies

פורסם

תשתמש במחשב כטלוויזיה, הרבה פה עושים את זה ולא מצטערים.

ומה, הוא יוריד פרקים של קליפורד ופואר ריינג'רס מטורנטליץ'?

• תגובות 45
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בדיוק, אחי חייב להתעסק במשהו, אחרת הוא כל היום במחשב שלי ואני לא מספיק לעשות כלום.

פורסם

לא הבנתי את הקטע של רק בנק דיסקונט. לרוב לקוחות יס אין חשבון בדיסקונט ואני בטוח שאחוז ניכר מתוכם משלם בהוראת קבע.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

במקום להשקיע את הכסף במנוי, קנה לאחיך איזה מחשב יד שנייה ישן, כדי שישחק משחקי פלאש באינטרנט. (ובנוסף אתה יכול לרכוש את הממיר החדש בעלות חד-פעמית.)

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את הקטע של רק בנק דיסקונט. לרוב לקוחות יס אין חשבון בדיסקונט ואני בטוח שאחוז ניכר מתוכם משלם בהוראת קבע.

היינו על הוראת קבע בהוט, אבל היא חזרה פעמיים..

ומאז לא מוכנים לחבר אותנו אלא רק בכרטיס אשראי.

ביס הם רוצים שיהיה חשבון בבנק דיסקונט, או בכרטיס אשראי..

AMD@ATI

האמת היא שחשבתי לקנות לאחי איזה מחשב יד שניה, אבל זה אומר שאני יצטרך להכניס ראוטר לבית, וזה משהו שאני לא רוצה, שמעתי שהוא חוסם הרבה דברים שאני משתמש בהם, לדוגמא: פתיחת שרת וונט.

פורסם

אתה תמיד יכול לנטרל את החומת אש ואז הראוטר לא יחסום כלום.

פורסם

א. למה אתם יותאים מנקודת הנחה שכולם פה חברים בTL?! למה לדרוך על יבלות?

ב.כן.

ג. אפשר להוריד בהורדות ישירות או מטורנטים פתוחים כשהרבה פעמים אפשר למצוא טורנטים קצת איטיים אומנם לדברים כאלו.

פורסם

ביס הם רוצים שיהיה חשבון בבנק דיסקונט, או בכרטיס אשראי..

מה ההבדל בין בנק דיסקונט לבנק הפועלים?

פורסם

א. למה אתם יותאים מנקודת הנחה שכולם פה חברים בTL?! למה לדרוך על יבלות?

ב.כן.

ג. אפשר להוריד בהורדות ישירות או מטורנטים פתוחים כשהרבה פעמים אפשר למצוא טורנטים קצת איטיים אומנם לדברים כאלו.

כן, הוא באמת אמור להוריד סדרות על גבי סדרות, לקוות שיהיה להן תרגום\דיבוב (YEAH, RIGHT), ואז לתת לאח שלו (ובגילאים האלה הם על הטלויזיה 24/7) להפוך את המחשב היחיד בבית לטלויזיה.

אני לא רואה את זה קורה.

פורסם

:hizuk:

כבר אין טעם להתחבר להוט/יס אלא אם כן אתה רוצה לשבת כמו זומבי מול הטלויזיה ולראות שידורים חוזרים כל הזמן. וחוץ מבזבוז זמן, זה גם בזבוז כסף נוראי.

בולשיט

פורסם
  • מחבר

עזבו. התחברנו ליס, שכנעו אותם בלחץ אחרי כמה דקות של ניסיונות לחבר אותנו בהוראת קבע דרך בנק הפועלים.

יאאלה תודה לכולכם!

פורסם

עזבו. התחברנו ליס, שכנעו אותם בלחץ אחרי כמה דקות של ניסיונות לחבר אותנו בהוראת קבע דרך בנק הפועלים.

יאאלה תודה לכולכם!

תתחדש :xyxthumbs:

BTW: יס זו בחירה טובה, כשאני מנסה להשתמש בממיר של הוט אני יכול להשתגע, לוקח לו פאקינג 10 שניות להעלות את סרגל המידע.

פורסם

חשבתם שהממיר החדש פולט קרינה ?

הכול טוב ויפה אבל מה עם הקרינה ?

5 ערוצים ב 400 ש"ח וקרינה בראש תעלה כמה מיליונים .

פורסם

^^

חח :kopfpatsch:

איזו קרינה בדיוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים