עבור לתוכן

מה עושים עם רכב ישן שאי אפשר למכור?

Featured Replies

פורסם

חוקים נועדו שיפרו אותם, רואים שאתה לא גר בצפון.

• תגובות 41
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא חוקי' date=' השכן שלך פעם יתפס ויחטוף קנס שהוא היה יכול לקנות BMW דנדשה במקומו...

[/quote']

אל תגזים bmw דנדשה ,אבל יש סיכוי לשלם.

למרות ששכן שלו הוא שוטר (וגם בן דוד שלו) ,ולא אמרו לו מילה על זה .

פורסם

אין דבר כזה אי אפשר, יש דבר כזה לא רוצה.

פורסם

חוקים נועדו שיפרו אותם, רואים שאתה לא גר בצפון.

+1

פורסם

למרות בגלל ששכן שלו הוא שוטר (וגם בן דוד שלו) ,לא אמרו לו מילה על זה .

פורסם

אם היא לא היתה כלכך זללנית מבחינת דלק היו קונים אותה ממך כשלמה, אבל עם המיסים של היום על מכוניות זוללניות אני מרחם על מי שקונה אוטו כזה :S

פורסם

אם היא לא היתה כלכך זללנית מבחינת דלק היו קונים אותה ממך כשלמה, אבל עם המיסים של היום על מכוניות זוללניות אני מרחם על מי שקונה אוטו כזה :S

מדובר בתוספת מיסוי על רכבים חדשים, לא על רכב בן 12.

פורסם

תגיד נדפק לך השכל ? הרכב נוסע ? אז מה הבעיה שלך ? איזה פינוק, "מת להביא גטס"... לך תעבוד, תשקיע 5K ביישור קו ויש לך רכב בן-זונה. יחזיק איזה חצי עשור בכיף.

פורסם
  • מחבר

מה אסור להשתדרג?

אתה מצפה שכל אחד שקונה רכב שיסחט אותו עד המיץ ויזרוק אותו במגרש מכוניות?

נכון, האוטו נוסע, אבל אנחנו רוצים אוטו חדש וקטן יותר... אני לא מבין מה הבעיה פה

פורסם

גטס רכב מחורבן ברמה שלא ניתן לתאר בכלל. הוא לא מספיק זול כדי להיות כל כך גרוע. אם אתה אוהב את אמא שלך עדיף שהוא תמשיך לנסוע בסוזוקי.

פורסם

כמו שאמרו לך פה תשקיע יליו כמה אלפים ותנסה לסדר לו את המכה מאחורה ואז תנסה למכור במחיר מחירון .

ותפרסם גם בCARTEL .

ד"א הגטס מחרפן לאנשים את המוח .

מישהו פעם בא אליי עם גטס וביקש ממני "קצת"מצבר

ועוד אחד שאל את חבר שלי אם הוא יסע עם המכסה קצת פתוח אז זה ינפח לו קצת את הגלגלים :kopfpatsch:

פורסם

גטס רכב מחורבן ברמה שלא ניתן לתאר בכלל. הוא לא מספיק זול כדי להיות כל כך גרוע. אם אתה אוהב את אמא שלך עדיף שהוא תמשיך לנסוע בסוזוקי.

מחזק!

היה לנו גטס, אוריון, וסוויפט (שכירות, אבל מכוניות במצב מצויין, הגטס הייתה חדשה עוד לא הספיקו להדביק עליה את המדבקות של חברת ההשכרה והיה ניילון על הכיסאות)

מתוך שלושתן הגטס באמת גרועה... אבל הודות לגטס שמעתי את אבא שלי מקלל בפעם הראשונה בחיים :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים