עבור לתוכן

מה עושים עם רכב ישן שאי אפשר למכור?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שאמרת, לתקן את המראות זה נגיד מקסימום סתם 1000 שקל, המזגן 1000, המכה מאחורה אפשר לנסות לצבוע או משהו וגם את כל הצבע.. יכול להיות שבפחות מ-5k אתה מתקן אותו ואז מוכר אותו נורמלי...

• תגובות 41
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש לי בלנו 97 אוטומטית עם מנוע חרוש.על כמה עומד הקילומטרז' אצלך ?

יכול להיות שאני יעשה שיפוץ..

אני לא זוכר אבל ממש לא הרבה, האוטו הזה רק נסע באזור בקעת אונו, לעבודה וחזרה.

יש מצב עכשיו שהבעיה במזגן זה סתם חוסר גז ולא משהו רציני, אז אולי ב100 שקל הבעיה תפתר.

אחת המראות נפלה אז אבא שלי חיבר אותה עם סיליקון, אני מתאר לעצמי שלחבר אותה מחדש לא תהיה בעיה אצל מוסכניק.

הצבע זה כבר סיפור יקר.

האוטו הוא של אמא שלי אז אני לא בקיא בעלות התיקונים או במה שהוא עבר, אני רק עוזר להם למכור אותו כי אני מת להעיף את האוטו המעפן הזה ולקנות איזה גטס או משהו (מה שאמא שלי תבחר)

פורסם

אם מכני הכל בסדר וחיצונית על הפנים אז תוכל לקבל בקלות יחסית 5 K יותר מזה יהיה קשה ...אנשים כבר היו קונים איזה פיזו 205 במצב טוב כבר .

5K?! עכשיו אני קונה ממנו. עכשיו. זורק עליו את השטרות. משקיע 5-6K ביישור קו עצבני ומקבל רכב יפני שישרת אותו עוד מספר שנים בכיף.

עכשיו ברצינות אין סיבה שתמכור את הרכב בפחות מ-15K. התיקון הכי יקר שאתם יודעים עליו זה המזגן. מראות זה שטויות. במקרה הכי גרוע קונים בפירוק. צבע לא קריטי. [br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 21:26:33

אף אחד לא יקח אוטו כזה טרייד אין, אבל בהחלט אפשרי למכור אותו לפירוק במחיר סביר אם המערכות המכניות במצב מתקבל על הדעת.

בטח שלוקחים. מחבר שלי רצו לקחת דייהו שנת 94 בתמורה להנחה על רכב.

פורסם

אני מוכן 6K עכשיו במקום.. וזורק את המפתחות של הג'סטי שלי בתור בונוס ;)

עריכה:

כמה המכה מאחורה חזקה, אפשר לנסוע עם זה? תא המטען נפתח?

נקודות חשובות..

וכמובן כמה האוטו עשה.. ובכלל בעייתי שזה אוטו מבחורה :P

פורסם
אני לא זוכר אבל ממש לא הרבה, האוטו הזה רק נסע באזור בקעת אונו, לעבודה וחזרה.

נו אז קשה לך לבדוק ? אני לא שואל סתם..

פורסם

עם היא נוסעת ,אז תעשה כך : תוריד את הדלתות ,את הכיסאות האחוריים ,תוריד חלונות אפילו ,תוריד מכסה מנוע, תוריד כל פנאל ברכב שאת יכול ,תחליף את המיכסה מנוע עם חתיכת עץ או פלאסטיק (כמובן תבודד את זה עם חומר מבודד מחום ),שים במקום החלונות רשת ,או פרספקס .

והינה יש לך באגי כיף לשטח של הפרדסים (כמובן וזה תקף עם אתה גר ליד חולות או פרדסים) ,ככך עשה שכן שלי עם ה205 שלו ,היא הייתה גמור והוא לא יכל למכור אותה אז הוא עשה אותה רכב "שטח" ,והוא טחן אותה ,ולמרבה הפלא היא פעלה שנתיים ללא צורך בחלפים (חוץ מגלגלים).

פורסם

אני אומר תבנה לעצמך איזה באגי עם המנוע

nicksBuggy1_op_800x558.jpg[br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 21:59:00

עם היא נוסעת ,אז תעשה כך : תוריד את הדלתות ,את הכיסאות האחוריים ,תוריד חלונות אפילו ,תוריד מכסה מנוע, תוריד כל פנאל ברכב שאת יכול ,תחליף את המיכסה מנוע עם חתיכת עץ או פלאסטיק (כמובן תבודד את זה עם חומר מבודד מחום ),שים במקום החלונות רשת ,או פרספקס .

והינה יש לך באגי כיף לשטח של הפרדסים (כמובן וזה תקף עם אתה גר ליד חולות או פרדסים) ,ככך עשה שכן שלי עם ה205 שלו ,היא הייתה גמור והוא לא יכל למכור אותה אז הוא עשה אותה רכב "שטח" ,והוא טחן אותה ,ולמרבה הפלא היא פעלה שנתיים ללא צורך בחלפים (חוץ מגלגלים).

אתה בא לגנוב לי את הרעיונות בהפרש של כמה שניות?%#^&$%^&!#@$%^^&%$%74563 :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אתה רואה ,קסם ;) ,הכל בראש צלול :P .

אגב ,לדעתי חבל על ההשקע ,כי המנוע של הבלנו לא כל כך שווה ,אבל עם אתה רוצה בהשקע אפסית עד מינימלית (אולי כמה מאות שקלים לסט צמיגים גרוע) ,עדיף לך לעשות כמו שאמרתי .

פורסם

צדקה תציל ממוות.

תן אותו לי, אני עונה על כל הדרישות - צעיר, בלי כסף, שרק הוציא רשיון.

;D

פורסם
  • מחבר

נו אז קשה לך לבדוק ? אני לא שואל סתם..

אין לי כוח לרדת בשעה כזאת למטה ולהסתכל.

אם אתה באמת רציני תשאיר לי הודעה בפרטי.

חח אתם חיים בסרט, איזה 5K, זה לא מחשב נייד.

האוטו עצמו נוסע מצוין, המכה היא קטנה, לא משפיעה על הבגאז' או שום דבר.

זה נכון שאנחנו מנסים להפתר ממנו אבל לא צריך להגזים, האוטו הזה עדיף (בהרבה) מכלום וצריך את הכסף כדי להשתדרג אתם יודעים.

פירסמתי מודעה ביד 2, זה מיותר לדעתי לפרסם בטריידזון אבל אם מישהו רוצה הוא יודע איפה למצוא אותי (מה לא? בפרטי!)

בכל מקרה אשמח לעוד הצעות להפטר מהרכב, אבל יותר בסגנון של סוכניות רכב וטריידאין, פחות להעיף מצוק ;D

פורסם

למה אף אחד לא לוקח אותי ברצינות ::)

פורסם

צודקים החברה ..שים מראות חדשות קצת פחחות פה ושם סה"כ 2000 ש"ח (לפחות זה מה שאני משיג פה )

ואתה מקבל מחירון :xyxthumbs:

פורסם

אני בשוק שאף אחד פה עוד לא הציע לך לעשות ממנו פרוייקט מודינג למארז למחשב... ::)

פורסם

תתייעץ בפורום רכבים לא בפורום מחשבים ..

::)

פורסם

זה לא חוקי, השכן שלך פעם יתפס ויחטוף קנס שהוא היה יכול לקנות BMW דנדשה במקומו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים