פורסם 2009 ביולי 2216 שנים יש לנו בבית סוזוקי בלנו שנת 97 יד שניה.המצב שלה הוא כזה:צבע מתקלףמכה מאחורמראות דפוקות שהודבקו עם סיליקון ואי אפשר לכוון אותםאין מזגן (תיקון עולה בערך 1000 שקל)אנחנו מתים למכור את האוטו הזה ולקנות מכונית חדשה, אבל אני לא חושב שמישהו ירצה לקנות כזה רכב.איך לדעתכם יש לנו סיכוי למכור אותו? אולי לנסות למצוא מבצע של טריידאין מחיר מחירון לקניה מליסינג?אשמח לרעיונות
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים ראית פרק ראשון של מסודרים? שהם זרקו את האוטו הישן מצוק?תעשה את זה וצלם , ותעלה ליוטוב [=
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים תתפלא לשמוע אבל כמו מוכרים ב-EBAY שמוכרים מסטיק שבריטני ספירס לעסה וזרקה לזבל ומוכרים ב-70K ואנשים קונים, ככה אם תפרסם את הרכב שלכם אולי יקנו אותו. לך תדע- תמיד יש סיכוי! מלבד זה, אם זה לא יעבוד לאחר נגיד חודש של פירסום ב-YAD2 (או בטרייד זון כאן.. ) תלך לצומת שקרובה לביתך ותראה את המספר שתקוע על הרמזור- "קונה רכבים לחלקים" ואז תמכרו לו מה שתצליחו להרוויח. בסופו של יום אם אתם רוצים למכור- תדפוק מחיר זול וטוב ותגיד שאתם רוצים להיפתר מהאותו ויש מצב ויקנו..
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים או טרייד אין או שתמכור במחיר מחירון -(פחות) הסכום בערך של התיקונים ובהצלחה
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר ^ זאת אומרת שאני צריך להביא כסף למי שיקנה אותו (אני רציני :-\ )איפה אפשר לברר לגבי הטרייד אין הזה?
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים אף אחד לא יקח אוטו כזה טרייד אין, אבל בהחלט אפשרי למכור אותו לפירוק במחיר סביר אם המערכות המכניות במצב מתקבל על הדעת.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר המצב המכני שלו מצוין, צריך רק למצוא תבן אדם שכל מה שהוא רוצה מהרכב זה שהוא יסע ;D
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מוכרים מתחת למחירון. תמיד יש צעיר שרק קיבל רישיון ומחפש רכב או עולה חדש בלי הרבה כסף.
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים אתה קצת מגזים, זה לא שיש בעיות שצריך להחליף מנוע, זה רק מזגן, דפיקה,מראות וצבע...http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=18182&Year=1997מחירון בערך 18K אני לא רואה סיבה שתמכור בפחות ב 10K... האוטו נוסע..
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים אם מכני הכל בסדר וחיצונית על הפנים אז תוכל לקבל בקלות יחסית 5 K יותר מזה יהיה קשה ...אנשים כבר היו קונים איזה פיזו 205 במצב טוב כבר .
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים יש לי בלנו 97 אוטומטית עם מנוע חרוש.על כמה עומד הקילומטרז' אצלך ?יכול להיות שאני יעשה שיפוץ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.