עבור לתוכן

מה עושים עם רכב ישן שאי אפשר למכור?

Featured Replies

פורסם

יש לנו בבית סוזוקי בלנו שנת 97 יד שניה.

המצב שלה הוא כזה:

צבע מתקלף

מכה מאחור

מראות דפוקות שהודבקו עם סיליקון ואי אפשר לכוון אותם

אין מזגן (תיקון עולה בערך 1000 שקל)

אנחנו מתים למכור את האוטו הזה ולקנות מכונית חדשה, אבל אני לא חושב שמישהו ירצה לקנות כזה רכב.

איך לדעתכם יש לנו סיכוי למכור אותו? אולי לנסות למצוא מבצע של טריידאין מחיר מחירון לקניה מליסינג?

אשמח לרעיונות

• תגובות 41
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או שתמכור חלק חלק (כן, יש אנשים שקונים חלקים) או שתעשה תרייד אין.

פורסם

ראית פרק ראשון של מסודרים? שהם זרקו את האוטו הישן מצוק?

תעשה את זה וצלם , ותעלה ליוטוב [=

פורסם

תתפלא לשמוע אבל כמו מוכרים ב-EBAY שמוכרים מסטיק שבריטני ספירס לעסה וזרקה לזבל ומוכרים ב-70K ואנשים קונים, ככה אם תפרסם את הרכב שלכם אולי יקנו אותו. לך תדע- תמיד יש סיכוי!

מלבד זה, אם זה לא יעבוד לאחר נגיד חודש של פירסום ב-YAD2 (או בטרייד זון כאן.. :lol:) תלך לצומת שקרובה לביתך ותראה את המספר שתקוע על הרמזור- "קונה רכבים לחלקים" ואז תמכרו לו מה שתצליחו להרוויח.

בסופו של יום אם אתם רוצים למכור- תדפוק מחיר זול וטוב ותגיד שאתם רוצים להיפתר מהאותו ויש מצב ויקנו..

פורסם

או טרייד אין או שתמכור במחיר מחירון -(פחות) הסכום בערך של התיקונים ובהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

^ זאת אומרת שאני צריך להביא כסף למי שיקנה אותו (אני רציני :-\ )

איפה אפשר לברר לגבי הטרייד אין הזה?

פורסם

אף אחד לא יקח אוטו כזה טרייד אין, אבל בהחלט אפשרי למכור אותו לפירוק במחיר סביר אם המערכות המכניות במצב מתקבל על הדעת.

פורסם
  • מחבר

המצב המכני שלו מצוין, צריך רק למצוא תבן אדם שכל מה שהוא רוצה מהרכב זה שהוא יסע ;D

פורסם

תעשה איתו מדורה.

פורסם

בכמה אתה מוכר אותו?

פורסם

מוכרים מתחת למחירון. תמיד יש צעיר שרק קיבל רישיון ומחפש רכב או עולה חדש בלי הרבה כסף.

פורסם

אם מכני הכל בסדר וחיצונית על הפנים אז תוכל לקבל בקלות יחסית 5 K יותר מזה יהיה קשה ...אנשים כבר היו קונים איזה פיזו 205 במצב טוב כבר .

פורסם

יש לי בלנו 97 אוטומטית עם מנוע חרוש.על כמה עומד הקילומטרז' אצלך ?

יכול להיות שאני יעשה שיפוץ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים