עבור לתוכן

טכנאי מחשבים נוכלים לא רק בישראל

Featured Replies

פורסם

http://www.neowin.net/news/main/09/07/22/sky-news-exposes-dodgy-laptop-repair-shops-uk

תחקיר מעניין על אמינות חנויות מחשבים שונות ברחבי בריטניה. בתחקיר הנ"ל נבדקה רק אמינות בתיקונים, אבל משהו אומר לי שגם בהרכבת פרטים הם נוכלים. אז תלמדו, רבותי, לא רק בישראל. בכל העולם יש נוכלים שמנצלים חוסר ידע של לקוחות.

פורסם

מר לב, אני מתקשה לשכוח את הת'רד בו הרבת בשבחה של אייבורי, וציינת שמצדך זה בסדר לתת לאנשים שלא מבינים במחשבים מפרטים גרועים כי "גם ככה לא אכפת להם מה הם יקבלו כל עוד המחשב עובד".

אי לכך ובהתאם לזאת, קצת מוזר לי שדווקא אתה פותח את הפה בעניין הזה.

פורסם

זה רק אני ראתי, או שרוב הטכנאים שהיו בכתבה בחנויות שבדקו לא היו בריטים?

פורסם

אני כבר הפסקתי להתעצבן מ"מחשב גיימרים חזק מאוד! E4500 וכרטיס מסך 8500GT עם 1GB זכרון!!!!!! רק 3000 שקל" :kopfpatsch:

אני התחלתי להתעצבן על כאלה שהם כאילו ה"המביני עיניין" במשפחה ששואלים אותם לגבי רכיבים והם מדברים שטויות ..

"תקנה 4GB זכרון לויסטה! .. מעבד? 4 ליבות! לא פחות! .. כן כן זה מצויין לאופיס ואנטרנט..משחקים לא בעיה או ג'יפורס או ATI עולה בערך 300-400 שקל לא נורא..."

למה פה אף אחד לא עושה משהו נגד אותם נוכלים - חברות מותג גדולות שכולם מכירים- ובאמת מעמיד את הדברים במקום!

פורסם
  • מחבר

מר לב, אני מתקשה לשכוח את הת'רד בו הרבת בשבחה של אייבורי, וציינת שמצדך זה בסדר לתת לאנשים שלא מבינים במחשבים מפרטים גרועים כי "גם ככה לא אכפת להם מה הם יקבלו כל עוד המחשב עובד".

מה הקשר בכלל? הבאתי את כתבה במטרה להראות שבכל העולם יש נוכלים כי משום מה ישראלים אוהבים להגיד "רק בישראל ככה" ורק בישראל מרמים ורק בישראל יש נוכלים. אז זהו, שלא.

פורסם

יש, יש קשר ידידי

פורסם

1) דווקא לגבי נוכלים לא יצא לי לשמוע שהמצב פה כל כך גרוע יחסית למדינות אחרות.

2) אין דבר שאני מתעב יותר מאשר צביעות. איך אתה מרשה לעצמך לקרוא למישהו נוכל אם אתה דה-פקטו תומך בשיטת עבודתו (לפחות בעניין המפרטים)? או שבעצם ניסית לומר "ככה זה גם בחו"ל" כדי להצדיק את שיטת העבודה הזו?

פורסם

היה מעניין לעשות את אותה בדיקה בחנויות בארץ ובמיוחד ברשתות שאנו מכירים פה.

טוב, נחיה ונראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים